Când vine vorba de mese festive, eu sunt o mare iubitoare de aperitive, pentru că pot alege ceea ce îmi place, aperitivele aduc varietate și am ocazia să descopăr gusturi, implicit rețete noi.

Crăciunul ne bate la ușă, așa că m-am gândit să adun câteva idei de aperitive. Poate găsiți aici idei pe care să le puneți în practică pentru mesele voastre festive din următoarea perioadă. M-am gândit să le împart în 2 categorii: aperitive cu carne și pește și aperitive care nu conțin carne, unele dintre ele fiind 100% vegetale, fără ingrediente de origine animală.

Cu această ocazie, dacă tot suntem la capitolul aperitive, vă las aici un articol în care v-am dat câteva idei cum ați putea transforma niște rețete simple în preparate festive. Cu câteva trucuri, preparatele sănătoase, nu foarte apetisante, pot atrage ochii mesenilor, implicit pofta acestora. 🙂

Aperitive cu carne și pește

Aperitive fără carne/pește

Sper să găsiți inspirație în propunerile de mai sus.

Care sunt aperitivele voastre preferate? Eu recunosc că nu refuz niciodată o salată bună de boeuf.


Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *