Mic dejun

Pastă tartinabilă de conopidă cu brânză și usturoi (fără maioneză)

V-am mai spus și cu alte ocazii că nu sunt cea mai mare iubitoare de conopidă, însă sunt 2 rețete are au conopida la bază pe care nu le refuz niciodată: salata de conopidă cu cartofi și pasta tartinabilă de conopidă. Mama făcea pasta de conopidă cu maioneză. Era delicioasă, bineînțeles! Totuși, am descoperit o […] Citește mai mult…

Orez cu lapte la multicooker – cel mai cremos orez cu lapte

Orezul cu lapte să fie cremos sau mai lichid, cu mai mult lapte? Cum îl preferați? Indiferent de variantă, cred că suntem de acord că orezul cu lapte reprezintă acel preparat care, încă de la prima linguriță, ne transportă direct în copilărie … un comfort food la care nu sunt pregătită să renunț. 🙂 Sinceră […] Citește mai mult…

35 de rețete de încercat toamna aceasta

Nu știu cum sunteți voi, dar eu am unele rețete care îmi aduc aminte de un anumit anotimp. Clasificarea asta a mea este dată, bineînțeles, și de roadele pe care natura ni le dă în fiecare sezon. Toamna o asociez cu prunele, merele, perele, dovlecii, dar și cu dovleceii, porumbul, sfecla, ciupercile de pădure, vinetele. […] Citește mai mult…

Cea mai simplă rețetă de gofre

  Brioșe, vafe, gofre, pancakes, clătite, pufoșenii dospite, dulci sau sărate, copiii le iubesc pe toate … majoritatea copiilor. Dar să nu ne ascundem după deget. Ne plac și nouă, celor mari. Să nu generalizăm și să ne oprim asupra gofrelor sau a vafelor, ele fiind unul și același lucru, cuvinte împrumutate din limba franceză […] Citește mai mult…

1 2 3 12