Rețete

Gofre cu parmezan și ierburi aromatice (+3 idei de topping-uri)

Îmi place să pregătesc platouri atât pentru mese festive, cât și să le consumăm în familie, într-o zi obișnuită, cel mai des la cină. De această dată, mi-a venit ideea să testez un soi de crostini, însă nu cu felii de pâine, ci cu gofre. Am făcut niște gofre sărate, cu parmezan și ierburi aromatice […] Citește mai mult…

Ruladă din carne de curcan, umplută cu cașcaval și cârnați (la multicooker)

Rețeta pe care v-o propun astăzi este foarte simplă și înlocuiește cu succes mezelurile din comerț. Fac destul de des rulade din carne pe care le putem servi reci, la prânz sau la cină, cu o garnitură alături sau la micul dejun, într-un sandwich. Din punctul meu de vedere, ruladele din carne sunt niște preparate […] Citește mai mult…

Jeleuri cu portocală

Cel mai probabil, știți această rețetă, poate ați și încercat-o deja. Dacă nu ați făcut-o încă, să știți că este ușor de făcut și reprezintă o alternativă sănătoasă la jeleurile din comerț. Totuși, nu vă așteptați ca jeleurile făcute în casă să aibă aceeași textură ca cele din comerț. Zilele trecute, Antonia mi-a cerut să […] Citește mai mult…

Tartă cu broccoli și somon

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, atunci știți că-mi plac tartele. Îmi plac pentru că sunt versatile și se pot adapta după preferințele fiecăruia. De exemplu, atunci când plănuiesc să avem tartă în meniu, fac 2 bucăți, cu 2 compoziții diferite: cu ricotta și spanac pentru mine și pentru Antonia și cu șuncă/cârnați și ciuperci […] Citește mai mult…

Mini brioșe cu afine și brânză de vaci (cu conținut redus de zahăr)

Vă promit că acestea sunt cele mai simple brioșe pe care le-ați făcut vreodată … sau unele dintre cele mai simple, pentru că mai am rețete similare, care sunt easy peasy. 🙂 Recunosc că le-am făcut mai mult din ochi decât cu toate ingredientele cântărite până la ultimul gram, dar mi-am zis că merită să […] Citește mai mult…

1 2 3 69