Vegetariene & vegane

Crustă sărată, fără gluten, pentru tartă (2 variante)

Dacă mă urmăriți de ceva vreme, știți deja că nouă ne plac tartele. De când am descoperit că Antonia are boala celiacă, a fost o provocare pentru mine să găsesc o variantă de crustă fără gluten. Deocamdată, am găsit varianta ideală (zic eu și ai mei au validat) de crustă sărată, dar plănuiesc să găsesc […] Citește mai mult…

Mâncare de mazăre (la multicooker)

Multicooker-ul îmi salvează timp și mă ajută să fiu mai eficientă în bucătărie. Uneori, omit să împărtășesc cu voi rețete simple … tocmai pentru că mi se par prea simple. Știu că, adesea, aveți nevoie de păreri în privința timpilor de gătire la multicooker, așa că, de această dată, m-am gândit să vă povestesc cum […] Citește mai mult…

Cartofi noi la airfryer cu sos de usturoi verde

Știu că sunteți în căutare de rețete simple, rapid de făcut și pe placul întregii familii. Aveți aici o variantă care s-ar putea să vi se potrivească, cartofi noi gătiți la airfryer cu sos de usturoi verde. Fiind făcuți în airfryer, cartofii sunt crocanți, însă fără să fie scăldați în grăsime, iar sosul este fresh, […] Citește mai mult…

Gofre cu dovlecei și brânză sărată

Îmi place mult combinația de dovlecei cu brânză sărată. Până să am aparatul de gofre, făceam chiftele cu dovlecei și feta sau cu telemea, în funcție de ce aveam în casă, la cuptor.  De această dată, am adaptat chiftelele pentru aparatul de gofre și rezultatul final mi-a plăcut mai mult decât cel pe care îl […] Citește mai mult…

Gofre din cartofi cu bacon și smântână

Mie îmi plac cartofii gătiți cam în toate felurile și în toate preparatele: piure, prăjiți, aurii (în cuptor), în gulyas, în salata orientală (+ în alte tipuri de salate), în musaca, în ciorbă, în omletă, etc. Dar știți ce n-am încercat? Gofre din cartofi. Le-a venit rândul în acest weekend. Aceste gofre din cartofi au […] Citește mai mult…

1 2 3 16