Alimente introduse săptămâna aceasta: mugurii de pin.
Luni, 20 februarie
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (de orez cu cocos) cu banană, migdale şi scorţişoară.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Ciorbă de perişoare (din carne de vită).
Gustare: Pere.
Cină: Iaurt cu pâine + o clătită. Am fost în vizită la nişte prieteni şi nu a vrut tartă cu praz aşa că m-am adaptat.
Marţi, 21 februarie
Mic dejun: Mei cu goji şi merişoare (reţeta Cosminei).
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Pulpă de pui cu fasole verde, dovlecel, ceapă, usturoi, oregano şi pătrunjel verde.
Gustare: Mango.
Cină: Cartofi dulci cu rozmarin.
Miercuri, 22 februarie
Mic dejun: Pancakes cu ricotta.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Ficat de pui cu cartof dulce, conopidă, usturoi, cimbru şi ulei de măsline.
Gustare: Pere.
Cină: Budincă de griş cu lapte vegetal, nucă de cocos şi scorţişoară.
Joi, 23 februarie
Mic dejun: Budincă de dovleac cu banană. Este reţeta uşor adaptată a Cosminei de budincă de dovleac. Practic, în loc de 200g piure de dovleac pun 100g de piure de banană şi 100g de piure de dovleac.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă de fasole verde + enchiladas cu pui şi garnitură de cartofi (meniul de la creşă). A vrut doar supa.
Gustare: Banană, clementină şi un cracker cu pate de năut cu dovleac copt şi muguri de pin. Cam aşa se întâmplă când nu vrea nimic şi apoi vrea de toate :).
Cină: Soufle de legume.
Vineri, 24 februarie
Mic dejun: Crackerşi cu pate de năut cu dovleac copt şi muguri de pin + crackerşi cu ricotta.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă de sparanghel + varză cu carne de vită, morcovi şi orez (meniul de la creşă).
Gustare: Mango şi clementină.
Cină: Nu a vrut soufle de legume, dar nu a refuzat iaurtul :).
Sâmbătă, 25 februarie
Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu guacamole cu ardei copt.
Prânz: Peşte în papiotă cu cartof dulce, dovlecel, ţelină, ceapă, usturoi, puţin unt şi ierburi de Provence. Aici am explicat cum fac papiota pas cu pas.
Gustare: Clementine.
Cină: Bulgur în lapte vegetal (de orez cu cocos) cu stafide, merişoare, pudră de roşcove şi vanilie.
Duminică, 26 februarie
Mic dejun: Frigănele cu banană (reţeta Danei).
Prânz: Jumătate din prânzul pregătit în ziua precedentă: peşte în papiotă cu cartof dulce, dovlecel, ţelină, ceapă, usturoi, puţin unt şi ierburi de Provence.
Gustare: Bomboane raw cu vişine. Delicioase!
Cină: Budincă de orez cu migdale.
Citeşte şi meniurile anterioare:
…
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.