Meniu pentru copii

 

 

 

Luni, 24 aprilie

 

Mic dejun: Soufle de mere cu nucă. Am înlocuit nuca cu migdale.

Prânz: Peşte în papiotă (aici puteţi vedea cum fac papiota pas cu pas) cu dovlecel, cartof dulce şi ierburi de Provence.

Gustare: Portocală şi prune.

CinăGriş cu lapte şi seminţe. O variantă mai nutritivă a clasicului griş cu lapte. 

 

gris cu lapte si seminte

 

 

Marţi, 25 aprilie

 

Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu ricotta.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Pulpă de pui cu fasole verde, morcov, dovlecel, ceapă şi pătrunjel verde.

Gustare: Mango.

Cină: Supă cremă de porumb

 

Supa crema de porumb

 

 

Miercuri, 26 aprilie

 

Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte de ovăz cu banană şi mesquite.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Quinoa cu legume (varză de Bruxelles, morcov, fasole verde).

GustareBomboane raw cu nucă de cocos şi lămâie.

Cină: Supă cremă de porumb

bomboane raw cu nucă de cocos si lamaie

 

Joi, 27 aprilie

 

Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu guacamole cu ardei copt.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Supă de morcovi + Chili con carne + salată şi cartofi copţi (meniul de la creşă).

Gustare: Bomboane raw cu nucă de cocos şi lămâie.

Cină: Iaurt şi crackerşi cu ricotta. 

 

Vineri, 28 aprilie

 

Mic dejun: Pancakes la cuptor cu cocos şi migdale (fără gluten). Nu ştiu dacă este potrivit să le numesc clătite, însă nici plăcinte nu ar fi fost mai reprezentativ. Spuneţi-le cum vreţi voi: clătite, pancakes, plăcinte, turte, chestii bune :). Pentru că de bune sunt excelente. Confirmă toddler-iţa şi soţul din dotare.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Supă de asmăţui + file de peşte cu sos de roşii + legume + orez (meniul de la creşă).

Gustare: Banană.

Cină: Cartofi dulci cu rozmarin + o chiftea din carne de vită + pâine neagră + castravete murat. Cam ce a văzut la noi pe masă :). 

Pancakes la cuptor cu cocos si migdale

 

Sâmbătă, 29 aprilie

 

Mic dejun:  Pancakes la cuptor cu cocos şi migdale (fără gluten).

Prânz: Ficat de pui cu conopidă, cartof dulce, praz şi usturoi.

Gustare: Bomboane raw cu nucă de cocos şi lămâie.

Cină: Bruschete cu pastă de tomate şi mozzarella

Bruschete copii

 

Duminică, 30 aprilie

 

Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu cu alune) cu banană şi scorţişoară.

Prânz: Supă cremă de mazăre cu sparanghel.

Gustare: Iaurt + 2 crackerşi.

Cină: Budincă dulce cu mălai (reţeta Cosminei) + a gustat din tortul pe care l-am probat pentru ziua ei.

 

Tort cu banane si migdale

 

Citeşte şi meniurile anterioare:

 

 

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *