Luni, 24 aprilie
Mic dejun: Soufle de mere cu nucă. Am înlocuit nuca cu migdale.
Prânz: Peşte în papiotă (aici puteţi vedea cum fac papiota pas cu pas) cu dovlecel, cartof dulce şi ierburi de Provence.
Gustare: Portocală şi prune.
Cină: Griş cu lapte şi seminţe. O variantă mai nutritivă a clasicului griş cu lapte.
Marţi, 25 aprilie
Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu ricotta.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Pulpă de pui cu fasole verde, morcov, dovlecel, ceapă şi pătrunjel verde.
Gustare: Mango.
Cină: Supă cremă de porumb.
Miercuri, 26 aprilie
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte de ovăz cu banană şi mesquite.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Quinoa cu legume (varză de Bruxelles, morcov, fasole verde).
Gustare: Bomboane raw cu nucă de cocos şi lămâie.
Cină: Supă cremă de porumb.
Joi, 27 aprilie
Mic dejun: Pâine integrală prăjită cu guacamole cu ardei copt.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă de morcovi + Chili con carne + salată şi cartofi copţi (meniul de la creşă).
Gustare: Bomboane raw cu nucă de cocos şi lămâie.
Cină: Iaurt şi crackerşi cu ricotta.
Vineri, 28 aprilie
Mic dejun: Pancakes la cuptor cu cocos şi migdale (fără gluten). Nu ştiu dacă este potrivit să le numesc clătite, însă nici plăcinte nu ar fi fost mai reprezentativ. Spuneţi-le cum vreţi voi: clătite, pancakes, plăcinte, turte, chestii bune :). Pentru că de bune sunt excelente. Confirmă toddler-iţa şi soţul din dotare.
Gustare: Un fruct (la creşă).
Prânz: Supă de asmăţui + file de peşte cu sos de roşii + legume + orez (meniul de la creşă).
Gustare: Banană.
Cină: Cartofi dulci cu rozmarin + o chiftea din carne de vită + pâine neagră + castravete murat. Cam ce a văzut la noi pe masă :).
Sâmbătă, 29 aprilie
Mic dejun: Pancakes la cuptor cu cocos şi migdale (fără gluten).
Prânz: Ficat de pui cu conopidă, cartof dulce, praz şi usturoi.
Gustare: Bomboane raw cu nucă de cocos şi lămâie.
Cină: Bruschete cu pastă de tomate şi mozzarella.
Duminică, 30 aprilie
Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu cu alune) cu banană şi scorţişoară.
Prânz: Supă cremă de mazăre cu sparanghel.
Gustare: Iaurt + 2 crackerşi.
Cină: Budincă dulce cu mălai (reţeta Cosminei) + a gustat din tortul pe care l-am probat pentru ziua ei.
Citeşte şi meniurile anterioare:
…
Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram