Meniu pentru copii si parinti

 

 

Luni, 26 iunie

 

Mic dejun: Bulgur cu fructe uscate şi pudră de roşcove.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Chifteluţe cu somon.

Gustare: Cireşe şi căpşuni.

Cină: Iaurt cu seminţe de chia. 

 

Bulgur cu fructe uscate si pudra de roscove

 

 

Marţi, 27 iunie

 

Mic dejun: Crackerşi cu ricotta, roşii şi castraveţi.

Gustare: Un fruct (la creşă).

PrânzSupă cremă de linte.

GustareBomboane raw cu seminţe şi fructe uscate + nectarină. Găsiţi pe blog o nouă reţetă de bomboane raw. Nouă ne plac tare mult să le servim la gustare.

Cină: Iaurt cu pâine pentru că nu a vrut soufle-ul de dovlecei

 

bomboane raw cu seminte si fructe uscate

 

 

Miercuri, 28 iunie

 

Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (cocos cu orez) cu banană, migdale, mesquite şi vanilie.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Supă de morcovi + ruladă de peşte cu sos de roşii + sfeclă, broccoli şi orez cu şofran (meniul de la creşă).

Gustare: Caise şi cireşe.

Cină: Pâine cu cottage cheese şi roşii.

 

Joi, 29 iunie

 

Mic dejun: Granola în lapte cu seminţe de cânepă, migdale şi mesquite.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Supă cremă de ardei + paste cu două sosuri + castraveţi, varză roşie şi porumb (meniul de la creşă).

Gustare: Pepene galben.

Cină: Supă cremă de porumb

 

Supa crema de porumb

 

Vineri, 30 iunie

 

Mic dejun: Pâine integrală cu pate de ficat de pui şi roşii cherry.

Gustare: Un fruct (la creşă).

Prânz: Carne de vită cu varză de Bruxelles, morcovi, dovlecel, pătrunjel verde, oregano şi ulei de măsline.

Gustare: Pepene galben.

Cină: Supă cremă de porumb.

 

Pate de casa

 

 

Sâmbătă, 1 iulie

 

Mic dejun: Fulgi de ovăz în lapte vegetal (grâu spelta cu alune) cu banană, seminţe de cânepă şi mesquite.

Gustare: Smoothie de fructe (cumpărat).

Prânz: Peşte cu cartof dulce şi ierburi de Provence în papiotă.

Gustare: Nectarine.

Cină: Brioşe cu spanac şi ricotta. nu veţi găsi (încă) reţeta pe blog pentru că trebuie să o perfecţionez. Nu au ieşit chiar aşa cum mi-aş fi dorit :). 

 

 

Duminică, 2 iulie

 

Mic dejun: Budincă dulce cu mălai (reţeta Cosminei).

Prânz: Ciorbă de fasole boabe.

Gustare: Caise şi banană.

Cină: Brioşe cu spanac şi ricotta + iaurt. 

 

Citeşte şi meniurile anterioare:

 

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *