Colaborări și proiecte

Gofre cu dovleac copt și nuci pecan caramelizate

Vă mărturisesc că nu sunt mare prietenă cu dovleacul, nu îl mănânc ca atare, dar toamna îmi plac unele preparate cu aromă de dovleac copt. De această dată, m-am gândit să fac o rețetă de gofre de sezon, cu gust de dovleac și scorțișoară, servite cu frișcă și nuci pecan caramelizate în sirop de arțar. […] Citește mai mult…

Rulouri din piept de pui învelite în bacon

Astăzi am pentru voi o rețetă super simplă care nu necesită cantități exacte, pe care eu o fac de multă vreme, rulouri din piept de pui învelite în bacon, gătite la multicooker (și la cuptor, dacă vreți să capete o crustă crocantă). Știți ce-mi place mie la această rețetă (în afara faptului că rulourile sunt […] Citește mai mult…

Gofre cu migdale și fructe de pădure

    Într-una dintre ultimele zile de vacanță, când timpul era încă generos cu copiii dornici să zburde în voie pe afară până la lăsarea serii, m-am gândit să le pregătesc celor mici o mică surpriză (nu prea) dulce, gofre cu migdale și fructe de pădure. Antonia a aprobat imediat ideea și aștepta să preia […] Citește mai mult…

Gofre cu dovlecei și brânză sărată

Îmi place mult combinația de dovlecei cu brânză sărată. Până să am aparatul de gofre, făceam chiftele cu dovlecei și feta sau cu telemea, în funcție de ce aveam în casă, la cuptor.  De această dată, am adaptat chiftelele pentru aparatul de gofre și rezultatul final mi-a plăcut mai mult decât cel pe care îl […] Citește mai mult…

Vrăbioară de mânzat cu ceapă și sos de soia (la multicooker)

  Carnea de vită nu a fost niciodată în topul preferințelor mele, pentru că nu am nimerit să fie gătită așa cum trebuie … ba era prea gătită și textura era tare, ba prea în sânge. Este adevărat că nu doar modul de gătire este important, ci și vârsta animalului de la care provine carnea, […] Citește mai mult…

1 2 3 4 12