Marca: Galt
Material: Carton
Vârsta recomandată de producător: 3-6 ani

 

Descriere şi observaţii 

 

V-am mai povestit eu că prietena mea cea mai bună este pe o minte cu mine, că are o fetiţă de vârsta fetiţei mele şi ştie întotdeauna cu ce să o cadorisească pe micuţa mea domnişoară. Ea i-a cumpărat puzzle-ul despre care urmează să vă povestesc în rândurile de mai jos şi pot să vă garantez că alegerea ei a fost una tare inspirată.

Puzzle-ul pe care noi îl avem reprezintă imaginea unei curţi pline de animale, o imagine reprezentativă pentru viaţa la fermă. Puzzle-ul este dintr-un carton gros, de foarte bună calitate, cu o suprafaţă care se poate curăţa. Redă fidel ceea ce este prezentat pe ambalaj. Odată asamblat are dimensiunea de 60 cm x 90 cm. Conţine 30 de piese, tăiate în diverse forme. Opt piese redau formele unor animale (măgarul, cocoşul, găina, vaca şi porcul) şi ale unor obiecte. Acestea pot fi folosite de cei mici ca şabloane. Le pot desena conturul pe o foaie de hârtie, iar apoi le pot colora.

 

 

Noi am preferat să îl asamblăm puzzle-ul în echipă. De fiecare dată, asta a însemnat să-l facem şi să-l desfacem şi să o luăm din nou de la capăt şi tot aşa de cel puţin 3 ori consecutiv. Antoniei i-a plăcut tare mult şi a învăţat o parte din lucrurile şi animalele pe care le găsim la fermă, precum sperietoarea de ciori. Acest puzzle există şi în alte variante, în varianta peisaj din junglă şi o variantă cu dinozauri.

L-am văzut pe eMag şi pe Bebe Tei cu preţuri începând de la 70 de lei. Aş mai preciza şi că puzzle-ul vine într-o cutie cu mâner, lucru care îl face mai uşor de transportat.

 

 

Cum contribuie la dezvoltarea copilului?

 

  • ajută la cunoaşterea lumii înconjurătoare.
  • dezvoltă gândirea logică.
  • contribuie la dezvoltarea motricităţii.
  • stimulează imaginaţie.
  • ajută la îmbogăţirea vocabularului.

 

Eu zic că este un cadou inspirat pentru copiii pasionaţi de puzzle-uri şi nu numai. Copiii voştri ce fel de jocuri/jucării preferă?

Alte jocuri care s-ar putea să vă placă: 

 

Construieşte imagini, pas cu pas
Construim cu magneţii Magspace
Jocul care mi-a ţinut copilul ocupat în călătorie
Joc: Anotimpuri magnetice
Joc: Puzzle asociere culori (cu fructe şi legume)

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *