Dacă este vineri, vă recomand un joc nou. Este nou şi pentru noi, pentru că îl avem de puţin timp, dar ne-a captivat de la deschiderea cutiei, pe toţi 3, fără excepţie. Vă povestesc mai jos totul despre el. Dacă vă stârneşte interesul şi dacă îl consideraţi potrivit pentru cei mici, puteţi achiziţiona orice set de magneţi Magspace cu un cod de reducere şi chiar să câştigaţi unul la concursul care începe astăzi.

 

Marca: Magspace
Material: Policarbonat
Vârsta recomandată de producător: de la 3 ani

 

Descriere şi observaţii

 

Noi avem jocul de construcţie Carnival Set, dar pe MumuToys găsiţi mai multe modele, cu tematici diferite. Tematica setului nostru este parcul de distracţii. Setul conţine 46 de piese multicolore, 12 triunghiuri, 22 de pătrate, 1 figurină rotativă (fată), 1 figurină rotativă (băiat), 2 hexagoane şi 8 piese speciale cu ajutorul cărora se pot crea o mulţime de obiecte specifice parcului de distracţii: roată, carusel, leagăn, etc. Piesele sunt confecţionate din policarbonat şi nu prezintă niciun risc pentru copii. Magnetul este prins în interiorul piesei cu o maşină specială de presare şi acoperit cu oţel inoxidabil. Dacă aveţi în casă 2 copii, unul de 3 ani plus şi celălalt mai mic de 3 ani, puteţi să fiţi liniştiţi, pentru că piesele nu sunt periculoase. Cu siguranţă îi vor stârni interesul şi celui mic, doar că, la această vârstă, el nu va reuşi să transforme o construcţie din 2D în 3D. Va fi bucuros să le „guste”, să le lipească între ele sau pe frigider, să le dezlipească şi să le înveţe culorile. În schimb, copiii peste 3 ani garantez că vor fi încântaţi să manevreze piesele, să construiască mingi, case, roţi şi alte minuni.

 

 

Setul vine cu o carte, un ghid al tuturor seturilor Magspace. Vă va îndruma, pas cu pas, cum să construiţi diferite imagini. Copilul nu se va limita doar la ele, pentru că imaginaţia nu are limite. Va putea să-şi creeze propriile construcţii. La ora la care scriu acest articol, Antonia doarme cu o parte din set. Şi-a construit o căsuţă colorată de care nu a mai vrut să se despartă. 🙂

Setul este de foarte bună calitate. Antonia mai are un set de construcţie cu piese magnetice, dar foarte diferit de acesta, cu plăci magnetice, mai dure şi mult mai instabile. Cu magneţii Magspace, odată construcţia făcută, se poate manevra fără grijă. Noi le-am şi dat de pământ, nu cu intenţie, şi nu s-au stricat. Construcţiile au rămas intacte. Asta nu înseamnă că cel mic nu poate desprinde piesele magnetice unele de altele sau că o face cu dificultate. Încă ceva. Jocul acesta este pentru toată lumea, copii, părinţi şi bunici. Copilul îl poate folosi de la 3 ani până devine şi el, la rândul lui, bunic. 🙂

 

 

Cum contribuie jocul Magspace la dezvoltarea copilului?

 

 • îşi dezvoltă abilităţile de raţionament logic şi spaţial.
 • dobândeşte abilităţi de logică şi înţelegere a unui mesaj vizual.
 • îi este stimulată percepţia vizuală şi concentrarea.
 • îi dezvoltă vocabularul şi imaginaţia.

 

Găsiţi pe MumuToys toate seturile Magspace. Seturile au între 10 şi 102 piese, iar preţurile încep de la 49 lei şi pot ajunge până la 970 lei. Acum aveţi ocazia să comandaţi setul preferat cu o reducere de 20%, cu codul MUMUTOYS. Înainte de a comanda setul potrivit pentru copilul vostru, poate vreţi să vă încercaţi norocul la concursul de mai jos.

 

 

 

 

Mecanismul concursului

 

MumuToys vă oferă posibilitatea să vă alegeţi unul dintre jocurile de mai jos:

 

Ce trebuie să faceţi?

 

 1. Să vă împrieteniţi cu MumuToys pe Facebook (like paginii lor de Facebook).
 2. Să fiţi prieteni cu mine pe Facebook (like paginii de Facebook a blogului în caz că nu aţi făcut-o încă).
 3. Să-mi răspundeţi la întrebarea “Tu când şi ce te joci cu copilul tău?” într-un comentariu la postarea concursului de pe pagina de Facebook a blogului. Mai exact, să îmi spuneţi cum vă găsiţi timp şi pentru joacă şi care sunt jocurile voastre preferate cu cel mic/cei mici. Vă rog să precizaţi care set v-ar plăcea dintre cele 5.
 4. Opţional, puteţi eticheta 1-2 prieteni interesaţi de acest joc magnetic educativ de construcţie.

 

Durata concursului

 

Concursul este valabil între 27 iulie şi 2 august (ora 23:00).

 

Extragerea câştigătorului

 

Mă bucur că pot oferi lucruri frumoase celor care mă citesc. Îmi doresc ca extragerea să fie mai personală decât prin random.org aşa că o voi ruga pe Antonia să extragă numele câştigător. Toate numele care participă la concurs vor fi scrise pe bileţele şi mânuţa ei va alege biletul norocos. Pentru că îmi place transparenţa, extragerea va fi filmată. Numele câştigătorului îl voi publica şi pe blog, la finalul acestui articol, vineri, 3 august.

 

Alte condiţii

 

 • Aveţi nevoie de o adresă în România, pentru că jocul se va trimite pe teritoriul ţării.
 • Concursul se desfăşoară exclusiv pe pagina de Facebook a blogului. Pentru ca înscrierea să fie validă, trebuie să urmaţi paşii menţionaţi mai sus, la „mecanismul concursului”.
 • Câştigătorul va primi un mesaj din partea mea şi va trebui să îmi furnizeze adresa de livrare. În cazul în care nu am un răspuns din partea norocosului până luni, 6 august, voi fi nevoită să extrag un nou nume.

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

9 Comments on Joc: Construim cu magneţii Magspace (CONCURS)

 1. Mă joc indiferent de câtă treabă am. Aveam zilele trecute atât de mult de lucru și m-a oprit pentru a-mi prezenta noile lui jucării. Am oftat și m-am dus ca să-l ascult. Cred că nu rezist la jucării pentru că și mie îmi plac. 🙂

 2. Carnival set. Ne jucam cu mingea, cu carti de colorat, cu jucarii, cantam ori de cate ori de des pot. Multumim pentru concurs.

 3. Arianei, ii place in ultima vreme sa construiasca diferite lucruri din piesele de la lego, sa gateasca la bucatarie ei de jucarie si nu numai, sa imbine pierde cu magnet. Ne-ar placea setul colourful world set

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *