Sunt la al doilea articol (și ultimul) din acest an în care vreau să vă prezint oameni talentați, care făuresc obiecte de poveste. Primul articol l-am publicat în urmă cu câteva zile și îl găsiți aici.

Vă încurajez să susțineți micii artizani, să alegeți produse handmade atât de oferit, cât și de integrat în decorul casei voastre. Sunt o mulțime de oameni care creează lucruri minunate, unice.


A’s Wooden Tales – decorațiuni handmade

„În pragul sărbătorilor de iarnă se împlinesc 4 ani de când am început acest proiect frumos în care sufletul meu își găsește liniștea, relaxarea și bucuria, refugiul meu creativ cum îmi place să îi spun. Majoritatea lucrărilor mele sunt pirogravate manual sau laser și pictate manual, dar pe lângă acestea am extins mult gama produselor pe care le pot oferi și am apelat la colaboratori care mă ajută să creez puțin mai multă magie dacât aș fi putut singură.”

Produse: globuri de brad pirogravate și pictate manual, globuri din elemente naturale (portocală, scorțișoară, anason, nuci), coronițe de ușă rezistente în timp și decorate cu elemente naturale, cadouri pentru dascăli și medici, cadouri pentru familie și prieteni, cadouri pentru iubitorii de lectură.

Contact: Facebook/Instagram

Omoni Atelier

„Fiind foarte pasionată de broderia manuală și simțind nevoia să fac ceva și pentru mine, am reluat această activitate și am reinventat-o puțin. Am pus broderie colorată (miniaturală, în mare parte) pe broșe, coliere și ornamente.”

Contact: Facebook/Instagram

Ioge – produse croșetate

Produse: seturi formate din căciuli moțate și fulare circulare, păturici pentru copii.

Contact: Facebook

Wool Treasure

„Dintr-un ghemotoc de lână și un ac, am început să dau naștere la povești. Povești de iubire eternă, lacrimi de fericire și împlinire supremă. E de necrezut cum lucruri atât de mărunte îți poti aduce atâta bucurie, cum corpul nostru e avid după bucuria senzorială transmisă ulterior sufletului. Suntem atât de mici în fața emoțiilor și doar atât de puțin ne trebuie să ne bucurăm.

Vreau să cred că din mâinile mele iese fericire, atât transmisă, cât și trăită. Cel care primește un tablou sau un alt produs al meu primește emoție din partea mea!”

Produse: globuri, tablouri, îngeri pentru brad.

Contact: Facebook

Handmade by RodicaA

„Povestea mea este clasică și, în mare parte identică cu a multor mămici. Rămasă însărcinată, am hotărât că nu mai vreau șefi și, până la finalul concediului de creștere a copilului, trebuia să găsesc o idee care să mă ajute în acest sens. Odată cu botezul fetiței, am descoperit fascinanta lume a decorațiunilor pentru copii și am încercat să fac și eu câte ceva. Am ales să lucrez cu fetrul. Mi se pare foarte ofertant. Nu mă plictisesc de el niciodată. În plus, se zice că dă dependență. Așa spun toate „fetruitoarele”.”

Produse: decorațiuni de Crăciun, coronițe din flori, păpuși, cărți senzoriale.

Contact: Facebook

Zenini

”Pasiunea mea pentru lucrul manual a început încă din copilărie. Bunicul meu a fost ceasornicar și bijutier într-un mic oraș de munte, iar mie îmi plăcea să stau alături de el în atelier. Din păcate, copil fiind, nu am învățat suficient de la el cât să îi duc meseria mai departe, însă dragostea pentru obiectele lucrate cu mâna a rămas.”

Produse: decorațiuni pentru casă, mici bijuterii și accesorii pentru evenimente (nuntă, botez, aniversări, etc).

Contact: Facebook/Instagram

Vintage Wood

Produse: gravură pe buștean cu scoarță și suport de sprijin, carte 3D, tablou cu licheni.

Contact: Facebook

Decorațiuni si daruri by Mădă

„Decorațiuni și daruri by Mădă este micul nostru proiect, un gift shop unde poți găsi o gama variată de articole de cadou personalizabile în funcție de preferințe. Personalizăm articole prin imprimare termică și broderie, realizăm articole pt copii (căciulițe, fulare, rucsăcele, căni, bidonașe personalizate, rucsace și lista poate continua), dar și articole de decor realizate cu licheni naturali stabilizați.

Pentru Crăciun pregătim globuri personalizate, aranjamente tematice, coronițe pentru ușă, căni personalizate, tricouri, bluzițe sau pijamale personalizate, ghetuțe pt cadouri, căciulițe, fulare sau halate și prosoape brodate.

Contact: Facebook

Licheni decorativi by Cosmin

Din pasiune pentru frumos și din dragostea pentru plante si flori, s-a născut dorința de a confecționa decorațiuni cu licheni de diverse culori și multiple accesorii.

Mai mult, având în vedere că urmează perioada Crăciunului, o sărbătoare atât de iubită de toată lumea, m-am gândit să aduc un plus de bucurie in casele oamenilor, prin confecționarea de aranjamente cu licheni, specifice acestei sărbători. În acest sens, realizez coronițe pentru masa de Crăciun sau pentru ușă, precum și vestitele felinare cu led, care se aprind seară de seară la ferestre, pentru a vesti bucuria Nașterii Domnului.

De asemenea, realizez pe comandă lucrări pentru ocazii speciale, căsătorie, botez, aniversări precum și orice tip de aranjamente sau tablouri in funcție de preferințele clientului.

Contact: Facebook

Vă las, mai jos, articolele de anul trecut cu oameni talentați, creații deosebite și povești de viață:


Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *