La începutul lunii octombrie, am lansat un apel către voi prin intermediul căruia v-am dat de veste că sunt în căutare de oameni talentați. Mi-am dorit ca în acest an să vă propun idei de cadouri handmade, de obiecte făurite de mâinile unor oameni talentați și cu o bucată din sufletul lor.

Am primit destul de multe mail-uri, așa că oamenii care și-au dorit să-și prezinte munca vor fi prezentați, pe blog. Astăzi am ajuns la ultimul articol din cele 3 dedicate acestor oameni talentați. În primele articole am adus în fața voastră peste 30 de oameni talentați. Astăzi, în acest articol, mai găsiți 17. 

Sper să găsiți produse potrivite pentru a fi dăruite oamenilor dragi vouă!


 

Cusut cu dragoste

„De când am devenit mamă, am conștientizat cât de important e să te iubești și pe tine și să ai acel „timp special” doar cu tine. Astfelbucurându-mă de acest „timp doar pentru mine” (care e foarte puțindar e folosit din plin!) am descoperit cât de mult îmi place să brodez manual și, pas cu pas, mi-am creat proiectul „Cusut cu Dragoste„.”

Produse: obiecte pentru copilași (body-uri, tricouri, căciuli, saci pentru grădiniță, cutiuțe – personalizate manual cu numele sau personajele preferate), pentru casă (coronițe ornamentale, prosoape – brodate cu  texte personalizate), cadouri (sacoșe brodatebijuterii cu inserție cu material brodat), precum și ii cusute și încheiate în mod tradițional. Prețurile pornesc de la 40 de lei. 

Contact → Facebook

 

Angels decor

„Angels decor a luat ființă acum 4 ani când am decis să o iau pe cont propriu. Îmi place foarte mult să aduc bucurie în viețile oamenilor, iar prin produsele pe care le fac vreau să aduc o contribuție la stare lor de bine.”

Produse: traiste de diferite dimensiuni (prețurile pornesc de la 66 de lei) – sunt dublate cu un material special, impermeabil, cu buzunare interioare, iar bareta este ajustabilă; rucsacuri; fețe de masă; perne de decor.

Contact→ Facebook / → Site: angelsdecor.ro

 

 

ArtBoutique 7of9

„Sunt Ana și realizez ilustratii. Teme sunt alese de mine sau de către client. Pasiunea pentru desen a început acum câțiva ani ca o formă de terapie și relaxare.  

Soțul meu a fost cel care, anul trecut, de ziua mea, mi-a dus visul la următorul nivel și m-a susținutpornesc pe acest drum. Am trecut prin mai multe etape până să îmi găsesc un ritm și un stilIlustrațiile minimalisteatrag cel mai mult. Le pot realiza direct pe hârtie, însă stilul digital și apoi print-ul pe hârtie 100% din bumbac mi se potrivește cel mai bineLucrez ilustrații după poză, “thank you” card, design grafic pentru invitații de nunta ori botezfelicitări cu diferite teme.”

Contact → Facebook

 

Pupuka Boutique

„În anul 2015, a luat ființă Pupuka Boutique, accesorii florale textile pe care le putem purta sub formă de coliere, broșe, bentițe/cordelute, accesorii pentru mirese, coronițe, brâuri, corsaje / brățări, cercei și tot felul de buchete, globuri, accesorii pentru lumânările de botez.

Accesoriile florale textile pe care le creez nu doar cu ideile și mâinile, ci și cu sufletul, pot face parte din vestimentația noastră de zi cu zi sau din sărbători  importante pentru întreaga familie.”

Contact → Facebook

 

Fauve Atelier

„Sunt 5 ani de când, în urma unui cumul de factori, experiențe, emoții, decizii, a luat naștere Fauve Atelier, deși abia mai târziu aveam să îmi dau seama că acela a fost momentul definitoriu, nevoia de a lansa o provocare prin ceea ce eu creez – ca femeia să îndrăznească să… poarte o bijuterie, o eșarfă plină de culoare și emoție, un tricou cu mesaj obraznic, un ruj roșu și teniși, un joben, un zâmbet, să îndrăznească să fie ea însăși, să fie puternică!”

Produse: eșarfe din mătase naturală, pictate și ceramică personalizată. 

Contact→ Facebook / → Site: fauveatelier.com

 

Fabrica de Ghinde

Produse: minicărticele coliere, cu pagini cusute manual, exact așa cum se coseau cărțile de colecție în trecut; miniaturi din lut ale caselor tradiționale; brățări țesute cu modele tradiționale; alte obiecte lucrate 100% manual, precum brazi din fetru pe care copiii îi pot împodobi cu ajutorul năstureilor.

Contact→ Facebook

 

Green Garden

Echipa Green Garden a luat naștere în primul rând din dragostea și pasiunea pentru natură și pentru frumosScopul nostru este de a face legatura dintre natură și om, de a crea un spațiu plăcut și relaxant, un loc unde toată lumea să își găsească liniștea.”

Produse: Pentru anul acesta pregătim mici atenții cu aromă de Crăciun. Aranjamentele sunt realizate în globuri de sticlă, cu licheni stabilizați și diferite accesorii. Ele pot fi agățate sau așezate pe o suprafață plană: 28lei (glob 8 cm diametru), 33 lei (10 cm diametru), 43 lei (12 cm diametru).”

Contact→ Facebook/→ Site: greengardeniasi.ro

 

Două cireșe

Produse:„În perioada sărbătorilor, pregătim globuri personalizate cu nume sau cu imagine (35 lei), aranjamente pentru masa de Crăciun (începând de la 70 lei) și, mai nou, cardigane călduroase (350 lei).”

Contact→ Facebook

 

Totto Crochet

„Eu nu am o afacere propriu zisă. Sunt medic stomatolog și, în perioada pandemiei, am căpătat o mare atracție pentru croșetat și realizarea unor tablouri din cuie si ață.”

Produse:Prețurile variază între 50 și 200 lei în funcție de mărimea și dificultatea produselor realizate.

Contact→ Facebook

 

3kot Bebe

Din dragoste pentru copii, am începutcreez jucării croșetate, în special animăluțe și personaje din desene animate. De asemenea, fac și aranjamente pentru botezuri sau pachete cadou pentru nou-născuțibrățări cu codul morse sau grătarul prietenieiportmonee și coșuri personalizate pentru aniversări.

Contact→ Facebook

 

Loe′s Garden

Eu sunt Bianca, arhitect de interior și botanist în devenire. Pentru că locuiesc la țară și sunt fascinată de flora sălbatică din țara noastră, am început proiectul Loe’s garden, care este un mic atelier unde realizez tablouri din flori presate. Toate florile pe care le folosesc provin din grădina mea sau de pe terenul meu, din spatele casei, și cunt culese cu grijă și simț de răspundere. Acestea vin expuse între doua foi de geam, rama metalică fiind finisată în tehnica lămpilor Tiffany. 

Procesul de realizare al tablourilor este unul de lungă durată, practic, toată vara presez flori pentru a avea cu ce să lucrez apoi pe tot parcursul anului. Presarea florilor durează în jurul a 3-4 săptămâni, după care le pot utiliza. Prețul tablourilor variază în funcție de complexitate și dimensiune, astfel, un tablou de 15x20cm costă în jurul a 110 lei, iar unul de 20x30cm 180lei.

Contact→ Facebook

 

Accessories by Ioana Fodor

„Eu sunt Ioana Fodor de la Accessories by Ioana Fodor, al 3-lea pui al meu care a luat naștere din dorința de a aduce o notă de veselie, eleganță și rafinament întregii familii.”

Produse:Produsele sunt făcute cu mare atenție de mâini iscusite, folosind materiale și accesorii de cea mai bună calitate. Am creat o gamă diversificată de papioane, broșe, bentițe și agrafe de păr, cercei, portfarduri și multe alte accesorii pentru întreaga familie. Personalizez accesoriile astfel încât să reflecte personalitatea fiecărei persoane care le poartă. 

Prețurile accesoriilor pentru femei încep de la 42 lei, accesoriile pentru copii de la 38 lei, accesoriile pentru bărbați de la 48 lei. Prețul diferă în funcție de accesoriul dorit.

Contact→ Facebook/Instagram

 

Atellier Wearable Art

Produse:Majoritatea bijuteriilor create de mine sunt lucrate exclusiv manual, pe baze metalice, de argint sau argint placat cu aur, împodobite cu cristale și mărgele diverse: cercei, pandantive, brățări, inelesemne de carte, broșe, cercei pentru copii.

Contact→ Facebook/→ Site: atellier.ro

 

Milar Bebe

„Povestea afacerii mele a început odată cu viața de mămică, pe când băiețelul meu cel mare avea 4 luni. Căutam ceva care să-i stimuleze simțurile, de care să fie atras vizual și nu prea găseam pe piața din România de la acea vreme (din 2015). Și am ajunscreez primul norișor din fetru, cu stropi de ploaie multicolori. De atunci și până acum am diversificat mult gama de produse, de la cele decorative (carusele, norișori și tablouri personalizate) până la accesorii utile în creșterea celor mici, precum păturici, lenjerii de pătuț, bavete, pernițe și jucării textile.”

Contact→ Facebook

 

Cadouri handmade personalizate

„Realizam cadouri handmade personalizate de vreo 4 ani, de când a apărut băiețelul nostru pe lume. De la o ramă diferită pe care am realizat-o, am extins gama de produse: cutii bijuterii, cutii de verighete, cutie pentru moț, trusouri pentru botez, globuri handmade din lemn (4 lei/bucată)/ fetru (5 lei/bucată), prosoape personalizate (de la 25 lei/bucată) și săculeți pentru grădiniță. Fiecare eveniment merită un cadou unic, personalizat. De Crăciun, cutia de amintiri tematică este 50 lei, iar seturile personalizate pentru mamă, tată și copil sunt 140 lei.”

Contact→ Facebook

 

Oficina Naturalis

Oficina Naturalis a apărut din pasiune și iubire pentru natură și din dorința de a aduce zâmbete în casele oamenilor. Tablourile cu licheni sunt destinate, adesea, mamelor și copiilor, însă, la cerere, se pot realiza orice alte modele.

Contact→ Facebook

 

Lennix Art

Produse: decorațiuni din fetru.

Contact: Facebook

Aici se încheie prezentarea oamenilor talentați. Nu uitați că, în parteneriat cu câțiva dintre ei, găsiți pe blog mai multe giveaway-uri în această perioadă. Sper ca anul viitor să descoperim împreună și mai mulți artizani talentați. Munca lor merită apreciată și susținută. 

Dacă ideile propuse în acest articol sau în articolele anterioare sunt pe placul vostru, dați-le mai departe. Poate ajung să fie deschise de cineva în căutare de inspirație, de cadouri deosebite. 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *