Sursa foto: Pexels.com

 

Antonia este într-o perioadă cu multe de ce-uri, întrebări existențiale și conexiuni de toate felurile. De multe ori, mi-ar plăcea să țin minte toate perlele pe care le scoate, toate lucrurile cu care ne uimește când le rostește și să le salvez undeva, dar, fiind atât de multe, nu am cum să le rețin pe toate și tare rău îmi pare. Am memoria limitată și hard extern nu dețin la purtător. 🙂

Să vă redau contextul. Încercăm să găsim timp pentru noi doi la ceva vreme. Îl consider extrem de important, dar asta nu înseamnă că ne mințim copilul. Îi explicăm că și oamenii mari au nevoie de timp împreună, de un timp doar pentru ei, de timp cu alți oameni mari. Înainte de o seară în care Antonia urma să rămână la bunici, am avut următoarea discuție:

Ea: Mami, când voi avea un copil, o să îmi las și eu copilul la bunici?

Eu: Da, iubita mea. Adică, cu mine și cu tata. Sau cu părinții soțului tău. Noi o să fim bucuroși să stăm cu el.

EaȘi pe soțul meu cum o să îl cheme? Dar mai e mult până atunci, nu? De fapt, chiar dacă e mult, știu cum vreau să îl cheme: Horațiu … Pop. Și Hirișcău dacă se poate.

Dacă știți vreun Horațiu Pop, cu vârsta sub 10 ani, vă rog să îi spuneți că, undeva în lumea asta, există o Antonia care poate îi va fi soție. :))

 

EaȘi să știi că vreau să am o fată. Eu asta o să cer. O fată! Și o să o cheme Flavia … sau Almita … sau Ana-Maria. (Ultimele două sunt prietenele ei)

 

Așadar, Horațiu Pop este posibil să iei și numele Antoniei. Știi, ea este foarte convingătoare de felul ei, așa că îți doresc mult succes în încercarea de a o refuza. Și încă ceva. Vrea să aveți o fată … și să o cheme ca pe soacra ta. :))

 

Care sunt perlele cele mai memorabile ale copiilor voștri?

 

Alte discuții cu copila:

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *