Couscous cu legume

 

Ingrediente:

  • 4 linguri de couscous
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 1/4 ardei gras roşu
  • 6 roşii cherry
  • 1 cub de unt
  • busuioc
  • rozmarin
  • oregano
  • turmeric

 

Mod de preparare:

 

  1. Peste couscous am adăugat apă fierbinte şi l-am acoperit. Va absorbi apa şi bobul va deveni moale.
  2. Într-o tigaie de wok am pus untul. Când s-a topit, am adăugat legumele, cu excepţia roşiilor, tăiate mărunt. Am adăugat o cană de apă.
  3. Când legumele au fost aproape gata, am adăugat roşiile tăiate cubuleţe.
  4. Am adăugat couscous-ul, turmericul şi ierburile aromatice (după gust). Am mai lăsat 3-4 minute la foc mic şi cina a fost gata!

Simplu şi bun :)!

 

 

Alte reţete pe bază de legume:

Supă cremă de legume cu ghimbir

Chifteluţe de legume cu sos de avocado

Paste cu legume la cuptor

 

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

4 Comments on Couscous cu legume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *