Photo by Monstera (Pexels.com)

La fel ca și voi, atunci când îmi privesc copilul, mă întreb unde și când a zburat timpul. Același sentiment îl am și atunci când vine vorba de blog. Sunt prezentă aici, online, de 7 ani (se împlinesc mâine, pe 5 noiembrie). În 7 ani, am scris sute de articole și rețete (1.262, mai exact), am investit zeci de ore în documentare, am adunat și niște nopți nedormite, dar și o comunitate faină de oameni. La fiecare articol aniversar (al blogului) pe care îl scriu, mă gândesc, inevitabil, la faptul că blogul are atâția ani câți are Antonia și îl simț ca pe un soi de copil căruia i-am acordat timp, grijă și atenție, pe care am încercat să-l „hrănesc” cum am știut mai bine și să îl modelez în funcție de omul care am fost de-a lungul acestor 7 ani. Îmi place să cred că suntem într-o permanentă schimbare, dezvoltare. Cumva, îmi măsor evoluția și prin intermediul blogului.

Să știți că aștept în continuare sugestiile voastre legate de subiectele pe care doriți să le abordez pe blog. 🙂

7 motive de recunoștință 

Sunt recunoscătoare pentru toți acești 7 ani și pentru tot ceea ce am reușit să construiesc, împreună cu voi, în jurul blogului. Sunt recunoscătoare pentru:

  • comunitatea minunată de oameni care s-a adunat în jurul blogului (22.346 de oameni pe Facebook). Fără voi, blogul nu ajungea să împlinească 7 ani. Degeaba scrii dacă nu te „aude” nimeni de partea cealaltă a ecranului. Interacțiunea înseamnă motivație. Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare like, share, comentariu și/sau mesaj, feedback și sugestie. Fiecare dintre ele m-a ajutat să cresc. Sunt recunoscătoare și pentru toți oamenii faini pe care i-am cunoscut prin termediul blogului. Internetul ăsta are puterea să aducă oamenii împreună.
  • consecvență … tare greu de întreținut! Mi-a fost greu să fiu constantă în toți acești ani, să scriu constant, să vin cu idei noi, să fiu prezentă. În timp, am învățat să am un anumit ritm care să-mi permită să scriu și să public constant, dar am învățat și să iau pauze (atât de necesare!).
  • inspirație … Nu știu cum se vede de partea cealaltă a ecranului, dar și inspirația a fost un element cheie în acești 7 ani. Sunt recunoscătoare că ea există, recunoscătoare că uneori ați fost voi cei care mi-ați sugerat idei de subiecte pe care să le abordez pe blog. Inspirație ar fi, dar problema este timpul care nu-mi permite să o materializez așa cum mi-aș dori.
  • îmi pot hrăni partea creativă … Am ajuns la concluzia că am nevoie să-mi hrănesc partea creativă, iar jobul nu-mi permite să fac asta foarte mult. Blogul mă ajută și pe partea aceasta. Să zicem că este un soi de hrană pentru suflet!
  • oportunități … În acești ani, blogul mi-a deschis uși spre diferite oportunități, pliate pe valorile mele. Am avut campanii cu branduri pe care le îndrăgesc și sunt recunoscătoare pentru fiecare colaborare în parte. Pentru mine a fost și este important ca produsele și serviciile pe care le promovez în comunitate să fie în acord cu valorile mele. Acest lucru nu se va schimba în viitor. Pe lângă colaborările plătite, am avut oportunitatea să fac parte din diferite proiecte caritabile, inclusiv să organizez un astfel de eveniment. Mă bucur dacă, prin intermediul blogului, reușesc să contribui cu un strop de bine în comunitate.
  • schimbare … Am avut mari emoții atunci când am trecut de la noidoisibebe.ro la flaviahiriscau.ro. A fost o schimbare importantă, dar am considerat-o extrem de necesară, mult mai reprezentativă pentru omul care am devenit după 6 ani de blog (cât aveam la momentul schimbării). Sunt recunoscătoare că a fost bine primită, că ați rezonat cu ea și că ați rămas aici.
  • susținere … Cu toții avem nevoie de susținere în ceea ce facem. Sunt recunoscătoare că blogul mi-a oferit posibilitatea de a primi susținere (unii dintre voi sunteți aici încă de la începuturile blogului) și de a oferi suport, indiferent că a fost vorba de promovarea unei mici afaceri sau unui proiect la început de drum, de o vorbă bună pe care am încercat să o ofer ori de o recomandare.

Pe scurt, au fost 7 ani faini, în cea mai mare parte, pentru care sunt recunoscătoare. Nu știu cum se vede de partea voastră, dar nu e foarte ușor să ții un blog pe termen lung atunci când jonglezi cu un job full-time, cu sarcini casnice și cu rolurile de soție și mamă.

7 cadouri

Îmi doresc să vă răsplătesc, așa cum pot, pentru susținerea și implicarea voastră, așa că m-am gândit la 7 cadouri care vor merge către 7 dintre voi. Nu reușesc să am o evidență a implicării voastre pe termen lung, așa că m-am gândit să pun la punct un sistem de giveaway-uri bazat pe implicarea voastră (prima dată când fac asta!) pe o perioadă dată de timp, mai exact, până în luna februarie a anului viitor. Dorința mea este ca aceste cadouri să meargă către oamenii fideli blogului, care fac cu adevărat parte din comunitate, nu către cei care sunt „concuriști” de meserie. Vă explic, mai jos, la ce m-am gândit.

Cum voi oferi cele 7 cadouri? 
  • Pe bază de implicare/interacțiune pe pagina de Facebook a blogului (comment și/sau share) voi oferi câte un cadou la fiecare 2 săptămâni (aproximativ). Voi ține cont de comentarii și share-uri (pentru ca distribuirile să fie vizibile profilul vostru trebuie să fie public). Apreciez like-urile, dar este prea complicat să le țin evidența. Pentru mai multă transparență, las un calendar mai jos să vedeți mai clar care sunt perioadele pentru fiecare cadou în parte și când extrag câștigătorul.
  • Până în 10 februarie, la fiecare 2 săptămâni, monitorizez interacțiunile de pe pagina de Facebook a blogului și, la finalul celor 2 săptămâni, fac o listă cu oamenii care s-au implicat activ în perioada respectivă, care au interacționat cu conținutul postat în intervalul de timp dat și o public pe pagina de Facebook a blogului. Din listă, aleg (prin random.org) un om către care va merge cadoul din perioada respectivă. Cadoul îl voi dezvălui atunci când aleg câștigătorul. În cazul în care ați interacționat cu conținutul postat, dar nu vă doriți să participați la giveaway, am rugămintea să-mi spuneți acest lucru printr-un mesaj privat sau printr-un comentariu la postarea în care anunț oamenii eligibili pentru extragere.

În ce constă cadourile? 

Cadourile pot fi: cărți care au trecut deja prin mâinile noastre și/sau noi (cărți pentru adulți și cărți pentru copii), jocuri care ne-au rămas „mici” (sau noi), decorațiuni și obiecte cu tematică de Crăciun, cosmetice, produse de papetărie, etc.

Sper să vă placă ideea mea și să interacționez cu cât mai mulți dintre noi (cu și fără cadouri)! 🙂

Ne „auzim” pe blog/Facebook/Instagram!

Și, nu în ultimul rând, vă mulțumesc, încă o dată, pentru susținere, pentru faptul că sunteți aici!


Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *