Supa crema de ciuperci

 

 

*Reteta bebelusi peste 10 luni

Ingrediente (pentru aprox. 3 portii): 

  • 250-300 de ciuperci (champignon de Paris)
  • 1 morcov
  • 1 felie mare de telina
  • 2 cartofi albi mici
  • 1 ceapa esalota mare
  • 2 catei de usturoi
  • 100g smantana
  • 1 lingurita de turmeric
  • patrunjel verde
  • marar proaspat

+piper si sare pentru cei mari

 

Mod de preparare:

  1. Legumele (spalate si curatate) si ciupercile le-am taiat in cuburi potrivite si le-am pus la fiert cu aprox. 1,2-1,3l de apa.
  2. Legumele si ciupercile fierte le-am mixat. Am adaugat verdeata si condimentele. Nu m-am zgarcit cu mararul. Ii da supei o aroma delicioasa!
  3. Cand supa s-a racorit putin, am adaugat smantana.

Pofta buna!

 

Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.

13 Comments on Supa crema de ciuperci

    • Dina, îmi pare rău că te-am indus în eroare. Voi modifica reţeta încât să fie cât mai clară pentru toată lumea. Legumele se pun la fiert cu ciupercile şi se mixează împreună.

      • Bun.Multumesc pentru raspunsul rapid,ma ajuta deoarece fac reteta chiar acum ☺.Atunci sa adaug si ciupercile,pusesem doar legumele la fiert.
        Cred ca o sa iasa delicioasa!E prima data cand ii fac supa de ciuperci.

  1. Salut Flavia. Aceasta supa crema este minunata: simpla dar gustoasa, usor de facut (ca toate supele crema, dealtfel) insa plina de vitamine si destul de satioasa incat sa fie o masa in sine.
    Multumesc si pentru aceasta reteta.

    • Ana, apreciez tare mult că revii de fiecare dată cu un feedback. Şi ai dreptate, supa cremă de ciuperci poate fi o masă în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *