Luna viitoare se împlinesc 9 ani de când suntem împreună, 6 de când suntem soț și soție și, de curând, s-au împlinit 5 ani de când suntem părinți. Am trecut prin multe împreună și am adunat amintiri cât pentru o viață de om. Totuși, îmi place să spun că suntem abia la început de drum. 

V-am mai spus eu că am momente când mi-ar plăcea să scot de la naftalină amintirile de câte ori mi se face dor de-un om, de-un loc, de-o clipă. Mi-aș pune toate amintirile în ramă, pentru că îmi este frică să nu uit. Știu că timpul zboară, dar mă tem să nu fie nemilos și să-mi ia micile detalii care fac amintirile să fie profunde. Dacă aș putea, momentelor ăstora de pus în ramă le-aș adăuga mirosuri, sunete și alte detalii care să le întregească, să le mențină pe cât se poate de vii. Nu pot face asta! Singura soluție este să pun imaginile în ramă și detaliile să mă rog că le voi putea păstra cât mai mult în suflet.

Anul acesta mi-am făcut ordine pe hardul extern în speranța că multe dintre pozele pe care le am voi reuși să le imprim, că unele vor merge în albume și cu altele îmi voi face, după mai bine de 2 ani de când ne-am mutat în casă nouă, mult doritul perete cu fotografii.

 

Când lucrurile nu sunt tocmai întâmplătoare …

Am început anul cu organizarea pozelor de pe hard, cu scopul de a-mi realiza acel perete cu fotografii de familie și de a avea câte un album cu poze pentru fiecare an care a trecut. Se spune că atragi ceea ce gândești. Nu știu dacă este sau nu adevărată 100% supoziția asta, dar cert este că cei de la CEWE mi-au propus să le testez serviciile și ele s-au potrivit perfect cu planurile mele.

Ce fac cei de la CEWE? Imprimă amintiri, deci fix ceea ce mi-am propus eu să fac de la începutul anului (adică de câțiva ani). Un lucru important de menționat este că CEWE Fotocarte a câștigat distincția de „Best Photo Service Worldwide” în cadrul ultimelor ediții TIPA, „Technical Image Press Association”. Gama lor de servicii este foarte variantă. Vă puteți include amintirile în fotocărți, puteți realiza calendare, decoruri de perete și o gamă largă de obiecte personalizate. Toate acestea se pot comanda din confortul casei, la un click distanță.

Întâmplător sau nu (nu prea cred în coincidențe), s-au aliniat planetele și peretele meu, locul în care mi-am dorit să avem momentele noastre frumoase puse în ramă, a început să prindă contur. Încă mai avem poze de adăugat până să-l facem să fie complet. Tot cu cei de la CEWE, ne-am făcut și 2 fotocărți, una reprezentativă pentru 2016-2017, cealaltă cu amintiri de acum 2 ani, din 2018. Le-am făcut fotocărți mai mici și părinților noștri, pentru că știu cât îi bucură un astfel de cadou. Mai mult decât atât, pe lângă fotocărți, am developat și vreo 200 de poze. Unele le voi pune în albume (neapărat vreau un album care să ne spună cumva povestea de dinainte de a fi părinți) și unele le-am pus în rame, pentru părinți și bunici. 

Lucrurile se întâmplă cu un scop, așa că eu și cei de la CEWE cred că ne-am intersectat cu scopul de a-mi îndeplini niște obiective setate la început de an și de a oferi mai departe un strop de nostalgie amestecată cu bucurie. 

 

Cum funcționează serviciile CEWE? 

Cum vă spuneam, eu am testat developarea de fotografii și realizarea fotocărților. Dacă aveți poze de developat, ele se încarcă direct pe site și vi se trimit acasă, în format fizic, în aproximativ 2 zile de la trimiterea comenzii.

Pentru realizarea fotocărților, trebuie să descărcați un software în calculatorul vostru sau o aplicație optimizată pentru Android și iPhone. Software-ul este disponibil și pentru sistemele de operare Mac și Linux. Eu am ales să descarc software-ul pe laptopul cu sistem de operare Windows. Acesta este destul de ușor de folosit. Utilizatorul are posibilitatea de a alege tipul de editare, câte poze vrea să aibă pe pagină, aranjate în ordinea dorită. Proiectul poate fi salvat, iar editarea poate fi reluată oricând. Fotocărțile le-am primit prin curier, la 3-4 zile de la trimiterea comenzii. 

 


Giveaway

Cei de la CEWE oferă comunității mele 2 fotocărți. Câștigătorii giveaway-ului vor primi 2 coduri valabile pentru CEWE Fotocarte Mare A4 Panoramică cu 26 de pagini, copertă tare și hârtie extralucioasă.

Pe lângă giveaway, cu codul CEWEFOTOCARTE40, puteți beneficia de 40 de lei reducere pentru o CEWE Fotocarte Mare (portret sau panoramică) sau XL, cu copertă tare, printare digitală sau extralucioasă. Codul este valabil până la finalul lunii iulie. 

 

Mecanismul giveaway-ului

Ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la acest giveaway?

  1. Să-mi spuneți care sunt amintirile pe care v-ați dori să le includeți într-o fotocarte (nuntă, botez, primul an de viață al copilului, concediul petrecut în locația x, etc.). Vă rog să-mi lăsaţi comentariile într-un singur loc, pe pagina de Facebook a blogului (la postarea cu acest articol).
  2. Etichetați unul sau mai mulți prieteni care știți că și-ar dori să-și adune amintirile într-o astfel de fotocarte.
  3. Giveaway-ul se încheie miercuri 24 iunie, la ora 23:59. 
  4. Câştigătorii îi voi extrage prin Random Comment Picker.
  5. Câştigătorii vor primi câte un mesaj din partea mea. În cazul în care nu am un răspuns din partea norocoșilor până sâmbătă, 27 iunie, voi fi nevoită să extrag noi nume.

Vă doresc mult succes și să adunați cât mai multe amintiri frumoase alături de oamenii dragi vouă! 🙂

2 Comments on Momente de pus în ramă (GIVEAWAY)

    • Iuliana, pentru a te înscrie la acest giveaway-ul, comentariul trebuia postat pe pagina de Facebook a blogului, la postarea cu giveaway-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *