În urmă cu 2 ani, v-am făcut câteva recomandări de cadouri handmade, pentru că, dacă sunteţi ca şi mine, înseamnă că vă doriţi să vă organizaţi din timp, să oferiţi lucruri deosebite, care nu se găsesc în orice magazin şi care vin cu o fărâmă din sufletul omului care le creează. În acelaşi timp, îmi doresc să le ofer celor dragi lucruri care le fac plăcere, de care au nevoie, care li se potrivesc sau sunt aliniate cu pasiunile lor. Din toate aceste motive, în săptămânile care vin, vă voi împărtăşi poveştile şi contactele unor oameni care vă pot ajuta să oferiţi cadoul perfect atât celor mici, cât şi celor mari. Sper să vă fie de folos.

 

Bebe Louise

 

Produsehandmade. 

„Handmade-ul m-a captivat încă de acum 10 ani, când am început să lucrez bijuterii din pietre semiprețioase, însă inspirația supremă a apărut în urmă cu aproape 2 ani, odată cu venirea pe lume a fetiței mele. Acum facem articole de îmbrăcăminte pentru copii, seturi mamă-fiică, agende, decoraţiuni de Crăciun, săculeţi pentru grădiniţă, etc.”

Contact: Bebe Louise

 

 

Mihaela Voina

 

Produse: figurine din ipsos. 

„Figurinele sunt realizate din ipsos de modelaj, un material non toxic, pentru că sunt preocupată de sănătatea celor mici. Preţurile sunt cuprinse între 2 şi 4 lei, în functie de numarul de figurine comandat. Perioada de onorare a comenzilor este cuprinsă între 5 şi 7 zile, de la confirmarea comenzilor.”

Contact: Mihaela Voina

 

 

Delicate Creations

 

Produse: bijuterii. 

„Suntem pasionate de frumos și creăm bijuterii handmade de calitate superioară folosind tehnica Peyote. Pentru că punem mare preț pe calitate, folosim mărgele japoneze Toho de sticlă, ață rezistentă și accesorii metalice placate cu aur. Nicio bijuterie nu ar fi atât de specială fără ingredientele noastre secrete: dragoste, pasiune și câte o bucățică din sufletul nostru. Prețurile bijuteriilor pornesc de la 40 ron.”

Contact: Delicate Creations

 

 

Accessories by Ioana Fodor

 

Produse: accesorii personalizate (cravate, papione, butoni, batiste, bentiţe, broşe, coliere, etc.)

„Accesoriile se pot realiza pe culoarea, modelul sau imprimeul dorit astfel încât să reflecte personalitatea fiecărei persoane care le poartă. Mulţumirea clienţilor mă inspiră şi mă ajută să creez în continuare. Pentru că îmi place foarte mult ideea de asorta întreaga familie, am creat seturi family potrivite atât pentru a accesoriza ţinuta de Crăciun, cât şi ţinutele de pe parcursul anului. Preţul unui set de papioane family mamă/tată/fiu/fiică încep de la 151 lei.”

Contact: Accessories by Ioana Fodor

Cu codul NOIDOISIBEBE aveţi o reducere de 10% la orice set de accesorii family comandat până în 15 decembrie.

 

 

Handmade Bliss

 

Produse: căni personalizate. 

„Mi-am dorit să creez cana perfectă, care să fie ca o oglindă pentru persoana căreia îi este adresată. Pentru a face acest lucru, am nevoie doar de câteva detalii şi reuşesc să creez o poveste. Materialele folosite sunt plastilina polimerică şi puţin suflet. Preţul unei căni este 40 de lei.”

Contact: Handmade Bliss.

 

 

Mini Album

 

Produse: album foto carte. 

Este simplu să păstrăm vii momentele cu cei dragi: intrăm pe site-ul celor de la Mini Album, alegem designul coperţii, încărcăm fotografiil, iar echipa Mini Album se ocupă de restul detaliilor. Preţurile sunt în funcţie de dimensiunea albumului: 115 lei albumul mini, adică 15/15 cm închis, 15/30 cm deschis , 45 fotografii sau 220 lei albumul maxi, adică 20/20 cm închis, 20/40 cm deschis, 55 fotografii. Mini Album oferă 2 albume cadou la achiziţionarea unui set de 8. Cu această ofertă, puteţi să vă faceţi bunicii fericiţi de Crăciun. 🙂

Contact: Mini Album.

 

 

Crisia

 

Produse: pahare/globuri pictate. 

„Am descoperit plăcerea de a picta pe lemn, ceramică, sticlă, plastic, piele naturală şi eco şi, în ultimul timp, plută, mai precis paharele pentru cafea “coffee to go”. Paharele sunt termorezistente, reutilizabile, safe food şi sunt produse în Israel. Eu, una, le ador! Pentru această perioadă, paharele pot fi pictate cu tematică specifică Crăciunului/anotimpului şi pot fi achiziţionate la set cu globuri pictate manual. Preţurile diferă în funcţie de complexitatea şi amplitudinea picturii.”

Contact: Crisia.

 

 

Bunătăţi din natură

 

Produse: produse alimentare. 

„Bunătăţi din Natură înseamnă o gamă largă de produse naturale gourmet: peste 30 de sortimente de dulceaţă, peste 20 de tipuri de sirop natural şi o gamă în dezvoltare de produse sănătoase fără zahăr adăugat. Avem şi produse specifice zonei viticole Vrancea. Ca reper de preţ, pachetele cadou pornesc de la 45 de lei.”

Contact: Bunătăţi din natură.

 

 

Plante cu stil

 

Produse: aranjamente pe bază de licheni, plante suculente, plante uscate şi plante stabilizate (trandafiri şi alte flori criogenate).

„Toate produsele sunt 100% naturale, stabilizate cu substanțe 100% naturale. Pentru Crăciun, am pregătit decorațiuni pe bază de licheni şi trandafiri criogenati. Atât ambalajul cât şi produsele din interior se pot schimba în funcție de preferinţe şi în funcție de buget.”

Contact: Plante cu stil.

 

 

Flecuşteţe isteţe

 

Produse: tablouri ilustrate şi coliere din silicon alimentar. 

„Flecuștețe istețe a ieșit la iveală odată cu mămicia. Tea, minunea care-mi luminează zilele, una câte una, a început să articuleze fleacuri memorabile, dar mai ales istețe. Am vrut să le păstrez, să-i amintescă și ei, pe când o să fie mare și înțeleaptă, de ghidușiile copilăriei. Din dragostea pentru print și design, dar și din dragoste de mamă, au ieșit aceste ilustrații pe care le poți personaliza și le poți transforma în tablouri bune de oferit sub formă de cadouri celor dragi. Acum, după doi ani, am adăugat tablourilor o colecție de coliere din silicon alimentar sigur pentru bebeluși, purtat de mame cu stil ca accesoriu zilnic. Sunt mărgele eco-friendly moi pentru gingii bosumflate, 100% non-toxice, fără chimicale periculoase, înșirate pe șnururi din bumbac și ușor de curățat.”

Contact: Flecuşteţe isteţe.

 

 

 

Până public următorul articol cu idei de cadouri, am 2 rugăminţi la voi:

  1. Să-mi scrieţi, în comentarii, dacă aţi colaborat cu cineva din listă. Feedback-ul este important pentru toată lumea, atât pentru cei care îşi doresc să plaseze o comandă, cât şi pentru cei care o execută.
  2. Sharing is caring! Poate că aveţi, în lista voastră de prieteni, oameni care sunt în căutare de cadouri deosebite pentru ocaziile/sărbătorile care se apropie. 🙂

Care produs(e) v-a(u) plăcut cel mai mult? 🙂

 

Aici găsiţi primul articol cu idei de cadouri din acest an.

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

9 Comments on Idei de cadouri pentru cei dragi (II)

  1. Hello! Eu am colaborat cu Bebe Louise si Crisia, niste persoane extraordinare in spatele numelor. Recomand cu maaaare caldura si incredere!

  2. Crisia ne-a pictat cele mai frumoase pahare aniversare, iar MiniAlbum ne face in fiecare an albumele de Crăciun. Recomand din inima! In spate, am descoperit doua femei minunate 😘

  3. Recomand Bebe Louise….lucrusoare facute cu drag, se comunica foarte bine si, pentru ca am cunoscut-o personal, Theo e extraordinara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *