Giveaway pe blog

 

Atunci când dăruiesc, o fac din suflet. Din suflet e şi giveaway-ul ăsta! Nu îmi place prea mult cum sună termenul „giveaway”, dar „concurs” nici atât. Am căutat o ocazie să vă fac un dar, deşi nu avem neapărat nevoie de un prilej deosebit pentru a dărui, nu? Totuşi, atunci când veţi folosi cadoul, mi-ar plăcea să vă aduceţi cu drag aminte de mine, de noi şi de ocazie. N-am găsit alta mai bună decât prima aniversare a blogului. Astăzi, în 5 noiembrie, se împlineşte un an de când scriu pe http://www.noidoisibebe.ro, un an de când împart cu voi ce învăţ din mers, 12 luni în care copilul meu a crescut cu ai voştri, un an în care m-am descoperit pe mine şi pe voi. N-am să fac aici bilanţul (aici îl găsiţi pe cel făcut după 6 luni). Aici nu-i loc pentru mine, ci pentru voi.

 

Ce vă dăruiesc?

Nu vă spun :). Veţi spune: „Păi, ce giveaway e ăla?!” Unul atipic. Din poză poate vă daţi seama despre ce e vorba. Dacă nu, vă ofer şi câteva indicii:

  • biscuiţi de care vreţi voi.
  • cafea/ceai cald pentru zile reci.
  • mic dejun cu iubire.
  • budinci pentru cei mici (şi nu numai).
  • + o surpriză.

Giveaway aniversare blog

 

Ce trebuie să faceţi pentru a intra în posesia cadoului

  1. Să fiţi abonaţi la pagina de Facebook a blogului.
  2. Să îmi scrieţi şi să-mi ataşaţi într-un comentariu la postarea giveaway-ului de pe facebook care este articolul vostru preferat de pe blog şi de ce. Nu uitaţi să ataşaţi link-ul articolului! Nu e obligatoriu, dar mi-ar prinde bine să ştiu şi care articole vă interesează cel mai mult: reţetele, meniurile, articolele documentate într-un anumit domeniu, activităţile pentru cei mici, textele pentru suflet, recomandările, etc.
  3. Să etichetaţi în comentariul vostru minim 3 prietene care ar putea fi interesate de blog şi de articolele pe care le scriu.

De reţinut: toate detaliile de mai sus trebuie să fie într-un singur comentariu. Un singur comentariu este luat în considerare.

 

Cât timp aveţi la dispoziţie pentru a vă înscrie şi de unde puteţi să o faceţi

Vă puteţi înscrie începând de astăzi, 5 noiembrie 2016 până în 13 noiembrie 2016, ora 12:00. Câştigătorul va fi anunţat luni, 14 noiembrie 2016. Nu trebuie să locuiţi neapărat în România. Cadoul poate ajunge în orice colţ al lumii. Noroc cu poşta :)!

 

Cum voi alege câştigătorul

Aici vă lăsaţi la mâna fiică-mii! Orice mecanism/suport de extragere online mi s-a părut prea rece şi impersonal aşa că am ales să ne implicăm toţi  3 în extragere. Până la urmă, blogul este despre asta, despre noi 3, despre noi și gândurile noastre. Fiecare înscriere (participant) va fi notată pe un bileţel. Bileţelele le voi aduna într-un bol, urnă (ceva asemănător) şi o voi lăsa pe Antonia să aleagă numele câştigător. Pentru ca totul să fie transparent, soţul meu va filma extragerea. Deci, vă lăsaţi la mâna mică şi delicată a copilului :)?

După ce voi anunţa câştigătorul, voi lua legătura cu el pentru detaliile legate de expediere. Vă doresc mult succes!

6 Comments on Giveaway cu sufletul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *