Fursecuri cu cocos

 

 

 

Ingrediente: 

  • 2 banane (aprox. 250g)
  • 2 lingurite de mesquite (optional)
  • pasta de la 3 curmale proaspete sau uscate (depinde de care aveti)
  • 80g nuca de cocos
  • aprox. 30g faina de cocos

 

Mod de preparare: 

  1. Am zdrobit bananele cu ajutorul unei furculite.
  2. Peste banane am adaugat mesquite-ul, pasta de curmale, nuca de cocos si faina de cocos. Faina a ajutat la inchegarea compozitiei.
  3. Am modelat aluatul in forme rotunde si ridicate (cam de diametrul unei nuci). Mi-au iesit 23 de bucati.
  4. Am dat fursecurile in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 8-10 minute. Le-am scos, le-am intors si le-am aplatizat usor cu lingurita. Le-am mai lasat in cuptor pentru inca 10 minute.

 

Au fost moi si gustoase. In plus, miros super bine! Antonia nu a apucat sa le guste pentru ca mami si tati le-au degustat pana la ultima bucatica :)!

 

Fursecuri cu cocos

 

fursecuri cu cocos

 

Alte retete de biscuiti pentru bebelusi: Biscuiti cu ovaz si mei

 

Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.

 

 

Sursa de inspiratie: Savori Urbane

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *