Am publicat de curând un articol în care am adunat peste 30 de modele de mărţişoare lucrate manual, în diferite tehnici, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Dacă vreţi să oferiţi mărţişoare mai puţin convenţionale, exemplele de mai jos v-ar putea fi utile. Şi acestea sunt realizate de mamele din comunitatea Work at Home Moms Romania.

 

MiniAlbum

Produse

Un mini album cu până la 45 de fotografii gata să încânte sufletele mamelor. Voi nu trebuie decât să faceţi un upload pe site al pozelor voastre preferate. Echipa MiniAlbum se ocupă de editare şi de aranjarea în pagină. Clienţii primesc un preview înainte de print. Poate vă ajută să ştiţi că am colaborat deja de 2 ori cu MiniAlbum şi am fost foarte mulţumită de serviciile lor.

Dimensiunea albumului: 15/15 cm închis şi 15/30 cm deschis.

Preţ: 115 ron.

Contact: Puteţi comanda un mărţişor sub formă de album de pe MiniAlbum.ro.

 

 

Veronique Design

Produse

Mărţişoare din lut polimetric:

 • Cutii cu flori. Cele de mai jos au 8×4 cm, dar se pot realiza şi pe dimensiune mai mare. Preţ: 35 ron.
 • Buchete de trandafiri. Preţ: 15 ron.
 • Agrafe şi elastice pentru păr. Preţ: 10 ron.
 • Cercei trandafiri. Preţ: 5 ron.

Contact: Toate modelele le puteţi vedea pe Veronique Design

 

 

MiMa Handmade

Produse

Mărţişoare din lemn realizate prin tehnica decoupage. Clienţii au posibilitatea de a personaliza mărţişoarele.

 • Inimioare. Preţ: 7 ron.
 • Semne de carte. Preţ: 12 ron.

În cazul comenzilor mai mari preţurile sunt negociabile.

Contact: Toate modelele le găsiţi pe MiMa Handmade.

 

 

Rodion Butic

Produse

„Pentru pofticioşii de lectură, am conceput minisemne de carte lucrate în totalitate manual. Sunt pictate pe pânză (tehnici mixte), ataşate pe carton asortat, în plicuri natur potrivite. Momentan am lucrat cu ilustrări şi texte „tradiţionale”, ca simboluri recunoscute ale venirii primaverii. O idee inedită pentru un mărţişor cu poveste.”

Preţ: 15 lei.

Contact: Toate modelele le găsiţi pe Rodion Butic.

 

 

Color your day

Produse

 • „Mărţişoare clasice. Sau aproape clasice! O floare care nu se ofileşte niciodată şi cu care poţi aduce măcar o senzaţie de primăvară. Mărţişoare create manual din mix de nasturi coloraţi montaţi pe bază de broşă. Fiecare mărţişor este prins pe un cartonaş pe care se va scrie manual orice mesaj doriţi. Preţ: 5 ron.
 • Mărțișoare sub formă de brățară reglabila din aţă cerată şi nasturi coloraţi. Fiecare brăţară vine ambalată individual şi este prinsă pe un cartonaş pe care se va scrie manual orice mesaj doriţi. Preţ: 5 ron.
 • Mărțișoare sub formă de brățară din lanţ metalic argintiu şi mix de nasturi albi şi roşii. Fiecare brăţară vine ambalată individial şi cu un cartonaş pe care se va scrie manual orice mesaj doriţi. Preţ: 20 ron.”

Contact: Toate modelele le găsiţi pe Color your day.

 

 

Praline Teo d’or a

Produse

„Produsele de ciocolată marca Teo d’or a sunt realizate din ingrediente Premium: unt cacao Barry Callebaut, pudră cacao Barry Callebaut, miere polifloră, iar pentru varianta de ciocolată cu lapte, lapte praf. NU conțin zahăr. Trufele de ciocolată conțin, pe lângă ingredientele de mai sus, smântână Artesana.
Pentru copii, pudra cacao poate fi înlocuită cu pudră roşcove.

Gama de produse este variată:
– Praline cu umpluturi diverse: piure afine, ganache ciocolată, marzipan home-made, alune pădure, cremă de lavandă, fructe deshidratate sau chiar zmeură proaspată.
– Trufe trase în ciocolată, un deliciu aromat și cremos. Există şi varianta de trufe cu nuci.
– Ouă din ciocolată, variantele maxi și mini – în care se pot pune tot soiul de surprize minunate, inclusiv răvașe.
– Blueberry boat – o bărcuţă delicioasă umpluta cu ganache de ciocolată şi piure de afine şi decorată cu o trufă.
– Cioco-macarons cu cremă de lavandă.

Pentru mărţişor am pregătit acadele de ciocolată umplute cu diverse compoziţii şi cutii speciale, de diverse dimensiuni, numai bune de oferit cadou.
Preţurile sunt în funcţie de produs şi cantitate. Preţul unei acadele este de 8 ron, a unei cutii mici cu 5 cioco-macarons 16 ron, a unei cutii cu 10 cioco-macarons 30 ron.
Fiecare tip de ambalaj utilizat va fi pregătit cu fundiţă de mărţişor.”

Contact: Toate modelele le găsiţi pe Praline Teo d’or a.

 

 

L’Ateliemn

Produse

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un buchet da! L’Ateliemn vă prezintă un altfel de mărţişor, sub forma unui buchet de lalele din lemn, lucrate manual în atelierul lor. Buchetul nu îşi pierde utilitatea după această sarbătoare ci continuă să-ţi înfrumuseţeze casa în continuare, ca home decor, integrându-se perfect în orice încăpere.

Preţ: 50 ron/buchet de 3 lalele (se pot comanda şi mai multe bucăţi).

Contact: Toate produsele le puteţi vedea pe L’Ateliemn.

 

 

 

Yannia Handmade

Produse

 • Agrafe pentru păr. Preţ: 5 ron.
 • Broşe din fetru. Preţ: 5 ron.

Contact: Toate modelele le găsiţi pe Yannia Handmade.

 

 

Passion for Handmade

Produse

Andra spune că este adepta lucrurilor utile şi a început anul trecut să lucreze la nişte mărţişoare magnetice realizate cu tehnica quilling. În acest fel, ne putem bucura de mărţişorul primit pe tot parcursul anului, în loc să-l punem bine într-un sertar după trecerea perioadei specifice mărțișoarelor.

Preţ: 15 ron.

Contact: Toate modelele le găsiţi pe Passion for Handmade.

 

 

Istoriato – The Alchemy of dreams

Produse

„Pentru mărţişor, realizez mărţişoare din porţelan de Limoges, modelate şi pictate manual cu inserţii de aur sau sidef, arse la 1200 de grade. Procesul prin care trece un mărţişor să ajungă la forma lui finala: modelare manuală, ardere 24 de ore la 900 de grade; glazurare, apoi ardere la 1200 de grade din nou pentru 24 de ore şi, în final, pictura, apoi ardere la 800 de grade pentru 24 de ore.”

Preţ: între 4 şi 15 ron în funcţie de dimensiune.

Contact: Toate modelele le puteţi vedea pe Istoriato – The Alchemy of dreams.

 

 

Flori Presate cu Lipici

Produse

 • Semne de carte cu flori presate (3×21 cm). Preţ: 3 ron.

Contact: Toate modelele le găsiţi pe Flori Presate cu Lipici.

 

 

 

Dacă vă plac mărţişoarele de mai sus, nu aşteptaţi prea mult, că timpul trece prea repede. Plasaţi o comandă! 🙂 Dacă credeţi că această colecţie ar fi utilă şi altora sau vreţi doar să promovaţi munca mamelor din asociaţia WAHM, daţi un share acestui articol.

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să le distribuiţi la prieteni şi să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Pentru un plus de inspiraţie, încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *