aniversare 2 ani

 

 

 

Mâine este ziua Antoniei. Împlineşte 2 ani! Nu ştiu unde, când şi cum exact a zburat timpul. Despre timp, lecţii şi sentimente vă povestesc mâine.

V-am rămas datoare să vă spun despre cadourile pe care le pregătim pentru copiii de la creşă. Aşa cum v-am mai povestit, atunci când este ziua de naştere a unui copil, acesta le face cadouri celorlalţi. Gestul mi se pare foarte frumos, însă am fost dezamăgită de conţinutul fiecărui pachet pe care Antonia l-a primit până acum (am scris despre asta aici). În fiecare pachet oferit cadou celor mici se regăsesc dulciuri, dulciuri şi iar dulciuri. Totuşi, vorbim de copii cu vârste între 1 şi 3 ani. Încă mă mai întreb de ce părinţii aleg să ofere jeleuri, bomboane şi caramele. Merg cu dilema mea înainte, însă am ales să nu mă conformez tendinţei. Pe lângă tort, prefer să le ofer copiilor cadouri fără zahăr. Norocul este că avem posibilitatea să ducem la creşă tort făcut în casă.

 

Acesta va fi tortul. Reţeta o găsiţi aici.

tort cu banane si migdale

Tort cu banane si migdale

Cadoul pentru fiecare copil va fi unul simbolic, dar oferit din suflet. Fiecare va primi un tub pentru baloane de săpun. Nu cred că este copil pe care să nu-l fascineze baloanele de săpun. În pachet va fi câte o carte cu o poveste scurtă. Fiecare poveste are o morală despre câte un sentiment ori noţiune cu care ne întâlnim de la cea mai fragedă vârstă: noroc, mângâiere, ghinion, fericire, întârziere, încăpăţânare, etc. Nu putea lipsi dulcele pentru că cei mici sunt obişnuiţi cu el. Am preferat să ofer un dulce cât mai baby friendly posibil aşa că am optat pentru smoothie-uri de fructe din comerţ. Iniţial, aş fi vrut să fac brioşe ambalate individual, însă nu am garanţia că părinţii vor avea încredere să le ofere celor mici. N-aş vrea ca munca mea să fie în zadar. Fiecare punguţă va fi legată cu un balon. Cred că baloanele fie ele cele clasice ori cele de săpun sunt apreciate de copii.

Ştiţi ce fac în seara asta, nu? Umflu baloane şi pregătesc pachete cadou pentru 20 de oameni mici şi frumoşi. Şi termin tortul :).

cadouri copii

cadouri pentru copii

cadouri pentru copii

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

2 Comments on Cadourile pentru copiii de la creşă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *