Plănuiesc să ajung la „The Woman” încă de când ne-am întors acasă, dar nu mi s-au aliniat planetele. Edițiile precedente s-au suprapus cu alte lucruri care mi-au fost prioritare, așa că am așteptat timing-ul potrivit. Acesta s-a dovedit a fi anul acesta.

The Woman”, conferința de leadership feminim este la a noua ediție, anul acesta tematica fiind “Wear the white hat” (“Poartă pălăria albă”). Această pălărie albă reprezintă conceptul de lider etic și se referă la liderul care ia decizii în cunoștință de cauză, cu coloană vertebrală, fidel principiilor sale. Ah, ce rezonez cu tematica aleasă! Invitatele din acest an ne vor împărtăși din knowhow-ul lor, ce a însemnat pentru ele să poarte pălăria albă în viața profesională, dar și în cea personală.

Anul acesta, „The Woman” se desfășoară pe parcursul a două zile. Prima este dedicată unor masterclass-uri pe tematici precum leadership, comunicare și educație financiară. În cea de-a doua zi are loc conferința. Câteva dintre doamnele care vor urca pe scenă sunt Lorena Buhnici (antreprenor şi fondator Cavaleria.ro), Dana Războiu (jurnalist şi fondator „Naţie prin educaţie), Cristiana Oprea (pilot de raliuri). Noutatea din acest an sunt duo-urile mamă-fiică. Pe aceeași scenă vor fi Diana și Eugenia Enciu, prima fiind Digital Creator, jumătatea brunetă a Fabulous Muses, şi mama ei, designer vestimentar; Camelia şi Ioana Şucu, prima fiind fondatorul „Class Living”, respectiv fiica ei, antreprenor creativ. Aici găsiți mai multe informații despre eveniment.

The Woman” nu este doar pentru femeile antreprenor sau cu funcții de conducere. The Woman este pentru noi toate. Aduce în față modele feminine, inspiră, oferă perspective diferite, imbolduri pentru drumuri noi, curaj pentru a face mai mult sau ceva diferit. Pe scurt, cam așa văd eu acest eveniment la care mă bucur să iau parte în 19 martie. Cumva, el vine să completeze cursul de leadership pe care l-am absolvit la finalul anului trecut, dar este şi o oportunitate de a acumula mai multă informaţie în ceea ce priveşte dezvoltarea personală. 

Sper să ne vedem acolo! Biletele le puteţi cumpăra de aici. Și dacă nu ne vom vedea, abia aștept să vă povestesc cum a fost și să sintetizez aici, pe blog, experiența. 🙂

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *