Supa crema de sfecla

 

 

Ingrediente: 

  • o sfecla medie
  • un cartof alb mediu
  • o ceapa mica
  • 2 linguri de smantana
  • verdeata care o preferati (patrunjel verde, marar, cimbru, tarhon)

Mod de preparare: 

  1. Sfecla am spalat-o bine si am copt-o in coaja in cuptor (la aprox. 180 de grade). Cand intra usor furculita in ea, inseamna ca e gata.
  2. Ceapa si cartoful le-am gatit la aburi.
  3. Cand legumele au fost gatite, le-am mixat cu smantana. La final am adaugat marar si patrunjel verde.

Pofta buna!

 

Alte retete cu sfecla:

Carne de vita cu sfecla rosie

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

4 Comments on Supa crema de sfecla

    • Nu stiu sa iti spun exact, pentru ca au trecut ceva ani de cand faceam reteta asta. Eu aveam un aparat cu ajutorul caruia gateam carnea la abur si cred ca programul era de 15 sau de 20 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *