Carne de vita cu sfecla rosie

*Reteta bebelusi dupa 8 luni

 

Ingrediente: 

  • aprox. 50g carne de vita (sau mai mult)
  • 2 sfecle mici coapte – putin mai mari decat o nuca (eu le-am avut coapte si congelate)
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1/2 dovlecel mic
  • patrunjel verde proaspat (cca. 4-5 frunze)

 

Mod de preparare: 

  1. Carnea, radacina de patrunjel si dovlecelul le-am gatit la abur.
  2. Asa cum am precizat mai sus, sfecla am avuta coapta si congelata. Am lasat sfecla sa se dezghete la temperatura camerei.
  3. Am mixat carnea, legume si sfecla si am adaugat patrunjelul verde.

 

Antoniei ii place sfecla, deci nu cred ca este vreo mancare cu sfecla rosie cu care as putea da gres :)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *