Ingrediente (pentru 2 portii): 

  • 3-4 pumni de mazare
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 felie mare de telina
  • 1 ceapa mica
  • 1 cub de unt
  • 1 lingura de smantana
  • aproximativ 7-8 frunze mari de busuioc
  • aproximativ 5 frunze mari de menta

+sare si piper pentru cei mari

 

Mod de preparare: 

  1. Am pus toate legumele (curatate si spalate) la fiert in aproximativ 500ml de apa.
  2. Cand legumele au fost fierte (nu am aruncat apa) le-am mixat cu untul si frunzele verzi.
  3. Inainte de servire am adaugat smantana.

O reteta foarte simpla si aromata!

 

Alte retete cu mazare:

Supa crema de mazare cu sparanghel

 

Sursa de inspiratie: AdiHadean.ro

 

Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.

6 Comments on Supa crema de mazare cu menta si busuioc

  1. O idee minunata pentru o cina rapida, gustoasa si hranitoare. Puiul de 17 luni a devorat-o.
    Multumesc pentru inca o reteta salvatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *