Cea mai buna prietena

 

Mamaruta draga,

 

Niciodata nu mi-a placut sa folosesc apelativul „cea mai buna prietena”. Pentru mine au fost prietene, cunostinte, colege, etc. Si, totusi, tu esti cea mai buna prietena. Astazi, de ziua ta, ti-o spun din suflet. Nu sunt langa tine sa te strang in brate si sa te pup cu drag, dar te imbratisez cu gandurile mele cele mai bune. Sper sa-mi gasesc cuvintele potrivite, care sa rezume cei 10 ani de prietenie (poate ca sunt chiar mai multi), care sa exprime ce insemni pentru mine. Nu am gasit o modalitate mai buna sa te surprind de ziua ta :)!

Astazi vreau sa-ti multumesc ca existi, ca faci parte din viata mea de un deceniu, ca ai fost mereu langa mine, la bine si la rau, ca ma completezi. Ai avut intotdeauna vorbele potrivite, ai stiut sa ma imbarbatezi cand mi-a fost greu si ai stiut sa te bucuri sincer de fiecare reusita. M-ai incurajat cand am avut nevoie de sustinere si m-ai adus pe calea cea buna cand nu stiam pe ce drum sa o apuc. Mi-ai dat incredere cand mi-o pierdeam si ai plans cu mine cand lumea se prabusea. Puteam sa cer mai mult?! Si, totusi, am primit …

Tii minte cand, la prima mare dezamagire, mi-ai fost alaturi zi si noapte? Cand cafelele se prelungeau pana la pranz si povestile nu mai aveau capat? Cand ai pus prietenia noastra pe primul loc inaintea tuturor vorbelor „binevoitoare”? Iti aduci aminte cand distanta, timpul, viata ne-a despartit, ne-am reintalnit si am povestit ca si cum ne-am fi baut cafeaua impreuna cu o zi in urma? Cand am plans impreuna la „DA-urile” noastre importante? Cand ne-am spus ca vom trece impreuna prin maternitate? Si ar mai incapea multe altele pe lista … Dumnezeu le-a aranjat pe toate in asa fel incat sa ne indeplineasca dorintele. Daca exista prietene suflete pereche, tu esti al meu.

Esti un om puternic, o femeie frumoasa, o sotie minunata, o mama perfecta pentru puiul tau si o prietena cum nu poate exista alta. Te iubesc pentru tot ceea ce esti! Astazi ma bucur din inima ca esti implinita, ma bucur ca te am si iti duc dorul in fiecare zi. Mi-as dori sa te am aproape (fizic vorbind … nu cred ca sufletele pot fi mai apropiate de atat). Imi doresc sa vina zilele alea cand timpul nu va mai curge, cand se va opri incat sa putem profita de fiecare intalnire, de fiecare minut impreuna.

De ziua ta iti marturisesc ca sunt norocoasa ca te am. Iti doresc multa sanatate, sa fii mereu fericita si cu zambetul pe buze. Imi doresc sa te fereasca Dumnezeu de tot ceea ce e rau si sa-ti lumineze fiecare pas. Fiecare vis care il ai sa se sfarseasca cu o implinire, iar fiecare furtuna sa se termine cu un curcubeu. Pentru noi imi doresc multe alte decenii de prietenie sincera, sa ne crestem minunile impreuna si ele sa fie legate de o prietenie frumoasa ca a noastra. Daca pana aici dorintele ni s-au implinit, indraznesc sa mai am cateva: sa fim mai aproape si sa imbatranim frumos impreuna.

Sa nu uiti ca esti sufletul meu pereche – geaman 🙂 (stii tu la ce ma refer)!

 

P.S: Cred ca am acoperit vreo 10% din ceea ce vroiam sa scriu … Stii tu cum sta treaba cu timpul asta limitat!

 

Cea mai buna prietena

 

Surse foto: goodlightscraps.com; flashscrap.com.

7 Comments on Scrisoare pentru cea mai buna prietena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *