Nu ştiu cum sunteţi voi, dar iarna nu este anotimpul meu preferat. Sunt născută vara şi nu-mi place frigul, aşa că trebuie să mă adaptez vremii de afară cum ştiu eu mai bine. Întotdeauna m-am întrebat cum supravieţuiesc unele femei în geci scurte şi subţiri când mie îmi este frig şi cu o geacă lungă şi groasă, cu gâtul bine înfofolit şi cu picioarele în cizme îmblănite.

Recunosc că pe perioada iernii îmi place să stau mai mult în casă şi nu sunt o iubitoare a sporturilor de iarnă. Între o bulgăreală şi un stat la căldură, sub o pătură pufoasă, cu o cană de ceai aromat în mână, tind să aleg a doua variantă, dar are şi bulgăreala farmecul ei, în special atunci când suntem părinţi. Revenind la varianta pe care aş alege-o dacă nu m-ar influenţa cei din jur, m-am gândit să vă propun câteva lucruri pe care eu le consider indispensabile în perioada rece.

 

„Kit-ul” meu de supravieţuire pe timp de iarnă

 

♥ O cană frumoasă din care să-mi facă plăcere să beau un ceai aromat (beau ceaiuri numai iarna).

♥ O lumânare cu miros specific sezonului care să-mi facă casa şi mai cosy.

♥ O ghirlandă luminoasă (pe acelaşi principiu de coziness). 

♥ Şosete groase, cât mai grose.

♥ O pătură pufoasă.

♥ O carte care să-mi meargă la suflet, numai bună de citit sub pătura aia pufoasă în timp ce-mi beau ceaiul ăla aromat din cana aia faină.

♥ Mirosul copilei mele. Îmi place să o cuprind în braţe, să-i sărut obrajii fini şi să-i miros părul mătăsos. N-aş supravieţui în niciun anotimp fără ea. Recunosc că partea cu pupatul nu-i chiar aşa cum vreau eu şi nici ţinutul în braţe nu-i atât de des cum mi-aş dori. Astăzi am întrebat-o de ce se şterge de fiecare dată după ce o pup. Şi mi-a zis: „Că nu-mi plac pupicii”. Ştiu că n-ar trebui să forţăm copilul, dar cum să mă abţin?!

♥ Miros şi gust de turtă dulce ori de brioşe pufoase cu multă scorţişoară.

♥ Braţele soţului care să-mi ţină de cald şi să mă facă să mă simt în siguranţă.

♥ O agendă frumoasă (iubesc agendele!) în care să-mi scriu gândurile, planurile şi obiectivele.

♥ Băile lungi, fierbinţi şi musai cu spumă.

♥ Cremele: de mâini, de faţă şi de corp.

♥ Balsamul de buze.

♥ Maşina cu încălzire în scaune. Ştiu că sună a moft, dar când te înveţi cu binele …

♥ Oamenii buni şi sinceri care să-mi însenineze zilele mohorâte de iarnă.

 

Vouă care vă sunt lucrurile indispensabile pe perioada iernii?

 

Giveaway

 

N-am putut împacheta într-o cutie tot ceea ce cred eu că este necesar să avem pe perioada iernii, dar am compus un mic kit universal de supravieţuire pe timp de iarnă. El conţine:

  • 2 căni cu modele de sezon
  • un ceai aromat
  • o agendă
  • ştampile pentru biscuiţi
  • forme pentru brioşe
  • o lumânare parfumată

 

Kitul poate ajunge la unul/una dintre voi. Ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la acest giveaway?

 

Într-un comentariu, pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde este postat acest articol, să îmi spuneţi ce obiect vă este vouă indispensabil pe perioada iernii, ce vă aduce vouă un sentiment de bine când vremea de afară nu este tocmai prietenoasă. Dacă vreţi să ştiţi ce le este indispensabil prietenilor/prietenelor voastre, le puteţi da un tag. Cu această ocazie, poate vă găsiţi inspiraţie şi pentru cadourile de Crăciun. 🙂

 

Giveaway-ul se încheie marţi, 18 decembrie, la ora 13:00. Câştigătorul va fi extras cu ajutorul random comment picker şi îl voi anunţa pe pagina de Facebook.

 

Succes tuturor! Şi să ne fie iarna cât mai blândă. 🙂

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram

 

2 Comments on Kit de supravieţuire pe timp de iarnă (GIVEAWAY)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *