Deliciu cu pui si scortisoara pentru bebelusi

 

 

 

Ingrediente:

  • 20g pui
  • 1 esalota mica sau o jumatate de ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/3 ardei gras rosu copt
  • 1 morcov
  • 60g mar (eu am avut Royal Gala)
  • 1 pruna uscata (am hidratat-o cam 5 ore)
  • un varf de cutit de scortisoara
  • ulei
  • apa

 

Mod de preparare: 

  1. Am curatat/spalat/taiat morcovul, ceapa si usturoiul si le-am gatit la aburi timp de 20 de minute.
  2. Ardeiul l-am avut in congelator pentru ca niciodata nu folosesc unul intreg. Coc cate unul in cuptor si il impart in 3 incat sa am pentru 3 preparate.
  3. Dupa ce legumele s-au fiert, am scurs intr-un pahar o parte din apa pe care au lasat-o. Nu vroiam sa obtin un piure prea moale. Scurg apa intr-un pahar ca sa mai pot adauga daca e nevoie.
  4. Peste legumele fierte am adaugat ardeiul copt, puiul taiat cubulete, marul spalat/curatat de coaja si de samburi, taiat in cubulete, pruna hidratata, scortisoara si uleiul. Le-am mixat pe toate pana am obtinut consistenta dorita.

 

Fetitei mele i-a placut foarte mult, desi asocierea de ingrediente pare ciudata la prima vedere ?.

 

Sursa de inspiratie: Annabel Karmel

4 Comments on Deliciu cu pui si scortisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *