Sursa foto: Pexels.com

 

Țineți minte articolele de pe blog legate de educația financiară pentru oameni mari și pentru copii? Le găsiți pe toate aici. Ideea este că educația financiară, din punctul meu de vedere, este un proces continuu, care se modifică în funcție de stilul nostru de viață, de obiectivele pe care ni le setăm și nu numai. Noi, probabil că și voi, atunci când facem cumpărături, căutăm cele mai bune prețuri, oferte care să ne permită să economisim. Știți voi … ban cu ban se adună. 😊

De fiecare data când am aflat câte un pont bun, l-am împărtășit cu voi (sharing is caring, nu-i așa?). Astăzi vreau să vă povestesc despre Tipli, o platformă pe care o folosesc de câteva săptămâni bune atunci când fac cumpărături online. Dacă bine rețin, de Tipli am aflat de la Alexandra Boca (The Fashion Creed – o găsiți pe Instagram).

 

Ce este Tipli și cum funcționează?

Tipli este o platformă de cashback care vă oferă bani înapoi pentru cumpărăturile voastre online. Și cine nu-și dorește să-și recupereze o parte din banii cheltuiți? 😊

Pentru a profita de acest serviciu, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

  1. Vă înregistrați pe Tipli. Nu durează mai mult de 2-3 minute să vă creați contul.
  2. În platformă, căutați magazinul preferat, îl accesați și vă faceți cumpărăturile așa cum sunteți obișnuiți.
  3. În 48 de ore de la plasarea comenzii, în funcție de comisionul stabilit de magazinul din care ați cumpărat (comisionul este afișat), primiți suma aferentă în contul vostru Tipli.
  4. Banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar.

Tipli colaborează cu peste 400 de e-shopuri printre care: Notino, About You, AliExpress, Elefant, Answer, Bonprix, Epantofi, Douglas, EduClass, BestKids, Cartepedia, CrockPot, Decathlon și multe altele.

Vă puteți înregistra gratuit prin acest link. La prima voastră cumpărătură prin Tipli veți primi, pe lângă recompensa cashback, un bonus de 15 lei.

Pentru mine, Tipli nu este prima platformă de cashback cu care intru în contact. Pe vremea când locuiam în Luxemburg foloseam o altă platformă de cashback, disponibilă la nivel local.

 

Cum plasăm o comandă?

Vreau să vă arăt, pas cu pas, cum funcționează o comandă prin Tipli, pentru că mi-am dorit să-mi comand aparatul de gofre Duraceramic de la Breville.

Pasul 1: Am intrat pe tipli.ro, în contul meu.

Pasul 2: În bara de search, am căutat magazinul dorit, Breville în acest caz. Mi s-a deschis o pagină în care s-a afișat recompensa pe care o voi primi de la Breville pentru achiziții prin Tipli și butonul „Cumpără”.

 

 

Pasul 3: Am dat click pe „Cumpără” și am fost direcționată spre site-ul Breville.

Pasul 4: Am achiziționat produsul.

Pasul 5: Imediat după achiziționarea produsului, în contul meu Tipli, la „Recompensele mele”, mi-a apărut, în așteptare, recompensa Breville. De asemenea, am primit și un e-mail de la Tipli prin care m-au informat de noua recompensă.

 

 

Bine de știut!

  • În Tipli aveți și cupoane de reducere la întreg coșul de cumpărături sau la anumite produse, puse la dispoziție de e-shopurile partenere.
  • Găsiți o secțiune cu „Sfaturi pentru cumpărături”, de exemplu cum să (nu) plătiți taxe vamale pe AliExpress.
  • Tipli nu vă lasă să uitați de recompensele cashback. Prin adăugarea unei extensii în browser, când accesați un e-shop partener, vă apare un mic pop-up Tipli (partea dreapta-jos a ecranului) care vă aduce aminte de comisionul pe care îl puteți avea în magazinul respectiv pentru fiecare achiziție și, cu un singur click, vă dă posibilitatea să vă activați recompensele.

 

 

  • Pentru fiecare prieten care comandă prin Tipli, aveți posibilitatea să câștigați 25 de lei.
  • Aveți un istoric al recompenselor și beneficiilor pe care îl puteți accesa oricând.

Sper să vă fie de folos informația de mai sus! Să aveți spor la economisit! 🙂

 

Sunt curioasă dacă până acum ați folosit vreo platformă de cashback și cum vi se pare experiența. 


Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

3 Comments on Cum ar fi să primești înapoi o parte din banii pe care îi cheltui? Da, da! Se poate! (P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *