Aperitive rapide crostini

 

Crostini sunt niste aperitive care merg de minune pentru diferite ocazii sau pentru pranzul/cina unei mamici ocupate :). Sunt aperitive care isi au originea in Italia. De regula, sunt facute din felii mici de paine (ciabatta, in general) tinute cateva minute la cuptor si au topping-uri de branza, carne si/sau legume. Totusi, sa lasam termenii pomposi si sa numim reteta „Operatiunea Reciclarea” pentru ca despre asta a fost vorba. V-am mai spus ca urasc sa arunc mancarea!

Nu va pot scrie o reteta anume pentru ca o puteti realiza cu ce aveti la indemana. Eu aveam incepute in frigider: o ricotta, o cottage cheese, o feta si un pachet de somon afumat si … o foame de lup la purtator. Am taiat cateva feliute de paine (nici aia nu prea proaspata), le-am stropit cu ulei de masline si le-am lasat sa se rumeneasca in cuptor. Pentru topping-uri am folosit:

  1. Ricotta cu somon afumat si ceapa verde
  2. Feta cu rosii si masline
  3. Cottage cheese cu ou si fulgi de chilli

 

Pofta buna :)!

 

Pentru a nu pierde ultimele retete, va invit sa va abonati la newsletter-ul blogului si sa dati un like paginii de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *