amintiri in familie

 

Fiecare clipă petrecută alături de cei dragi este un prilej de a crea amintiri pentru că, până la urmă, acestea ne rămân: amintirile momentelor frumoase petrecute împreună. Până acum, în aproape 28 de ani de viaţă, am adunat în suflet o grămadă de amintiri şi de momente pe care mi-ar plăcea să le scot de la naftalină de câte ori mi se face dor de-un om, de-un loc, de-o clipă. De când o avem pe Antonia trăim altfel, iubim şi într-un alt mod şi creăm amintiri diferite. În aproape cei doi ani ai ei, am scris şi am închis în suflet momentele noastre împreună de frică să nu se piardă, să nu se uite. Dacă aş avea puterea necesară, aş construi o cameră extrem de protejată în care să aşez cu migală fiecare clipă a noastră, fiecare moment de când am născut-o şi până nu voi mai fi. De asta îmi este foarte frică: să nu uit! Aş păstra în camera aia mirosuri, priviri, gesturi, cuvinte, imagini şi tot ceea ce mi-ar da siguranţa că nu îi voi uita mirosul de bebe, primul dinte, primele cuvinte stâlcite, prima privire galeşă sau primul zâmbet care mi-a înseninat privirea. Pe toate ştiu că nu le pot avea aşa că sper să am o memorie longevivă şi … rafturi cât de multe. De ce vreau rafturi?! Să-mi aşez la loc de cinste toate amintirile pe care le pot imprima.

V-am mai spus că aş suferi cumplit dacă ni s-ar strica telefoanele pentru că acolo ne sunt majoritatea pozelor pe care le surprindem zilnic. Cele din ultimele 6 luni încă nu au ajuns pe hard-ul extern şi timpul ăsta care parcă se comprimă nu pare să fie în favoarea noastră. Pe de altă parte, deşi ţin la fiecare poză în parte, pare o muncă sisifică sortarea lor, imprimarea şi găsirea albumului perfect. Nu-mi place orice album, orice hârtie, orice copertă. Întâmplător, am găsit soluţia de care îmi propun să mă ţin vreme îndelungată şi se numeşte MiniAlbum.ro. Ştiu că sună a reclamă şi este una, însă una testată, aşa cum veţi vedea şi în videoul de mai jos (făcut pe fugă, strict ca să înţelegeţi despre ce este vorba). Niciodată n-am să recomand ceva dacă nu am tangenţe cu produsul respectiv.

De MiniAlbum.ro  am aflat întâmplător şi mi-am salvat numaidecât contactul. În scurt timp, am dat prima comandă (dar nu şi ultima). Prima noastră mini fotocarte cuprinde primele 18 luni de viaţă ale Antoniei. Am fost plăcut impresionată de oamenii calzi din spatele produsului. Parcă eram prieteni de când e lumea. De la început s-a creat o relaţie de încredere deşi, culmea, mie îmi ia ceva timp să o acord.

Comanda în sine se face în câţiva paşi simpli: clientul selectează pozele pe care le vrea imprimate (44-45 de bucăţi) şi optează pentru coperta preferată, trimite pozele, revizuieşte preview-ul şi primeşte albumul acasă. Tot acest proces are loc într-un timp foarte scurt şi la un cost extrem de mic (60 de lei albumul cu copertă soft, 70 de lei albumul cu copertă tare şi 100 de lei albumul cu copertă tare îmbrăcată în material textil). Pe cuvânt că pentru banii ăştia nu merita să îmi pierd vremea cu imprimarea şi căutarea albumului perfect.

Începând din această primăvară, cei de la MiniAlbum.ro propun o gamă mai largă de coperţi. Cea cu bufniţe este preferata mea!

coperta minialbum

web-happy-2

web-Spring-2

 

Vă mai spun ce mi se pare mie foarte fain legat de albumele astea şi nu mă mai lungesc cu vorba. Pregătesc cuiva foarte drag o surpriză cu ajutorul celor de la MiniAlbum.ro. Vă dau detalii după ce iese surpriza pentru că altfel risc să mă deconspir.

  • raportul calitate preţ este excelent.
  • dimensiunile (15 x 15 cm) albumului îl fac uşor de transportat, de răsfoit în spaţii mici şi de mâini mici.
  • se trimite la uşa clientului şi lui îi rămâne doar să-l aşeze pe raft (dacă tot v-am spus la început de articol că vreau rafturi multe).
  • este cel mai de efect cadou pentru cei care chiar ştiu să aprecieze valoarea amintirilor sau, şi mai concret, este de dat pe spate bunicii îndrăgostiţi iremediabil de nepoţei adorabili.

Partea care nu îmi place:

  • este foarte posibil să dea dependenţă. Aşa cum v-am spus, pregătesc cuiva drag o surpriză, plănuiesc să îi fac Antoniei încă un album cu aniversarea de 2 ani, am deja programate câteva albume pe care să le includ în cadourile pentru Crăciun, ş.a.m.d. Nu pot să-mi dezvălui chiar toate planurile pentru că mă citesc beneficiarii :)).

 

În încheiere, vă recomand cu drag MiniAlbum.ro. Vedeţi în video-ul de mai jos cum arată albumul nostru. Detalii suplimentare găsiţi la ei pe site.

Mini album fotocarte

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, vă invit să le distribuiţi la prieteni şi să daţi like paginii de Facebook şi/sau să vă abonaţi la newsletter-ul blogului. Pentru un plus de inspiraţie, încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Surse foto:

(1) – Pixabay

(2), (3), (4) – MiniAlbum.ro

Un comentariu on Creaţi şi păstraţi amintiri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *