Banana am zdrobit-o bine cu furculita si am amestecat-o cu galbenusul. Dupa caz, se poate pune un ou intreg. Am adaugat restul ingredientelor si am omogenizat compozitia.
Am uns un vas din ceramica cu unt, am adaugat compozitia obtinuta si am dat-o in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 20-25 de minute.
E minunata! Fetita mea a devorat-o la cina si eu am gasit reteta ideala pentru un desert usor. Daca o serviti ca desert, puteti adauga un glob de inghetata de vanilie. Pofta buna :)!
Buna. Cum este textura acestei budinci? Se da cu lingurita sau mai degraba asa intreaga sa muste din ea?As face-o si eu pentru fetita mea (aproape 8 luni), dar ea abia incepe sa manance bucati.
Buna. Cum este textura acestei budinci? Se da cu lingurita sau mai degraba asa intreaga sa muste din ea?As face-o si eu pentru fetita mea (aproape 8 luni), dar ea abia incepe sa manance bucati.
Este moale, dar compactă. Poate muşca din ea.
Este foarte buna si delicioasa. Fetita mea o adora 🙂
Ce ma bucur! Sa va fie de bine.
Buna .Ce fel de lapte vegetal folosesti in preparatele celei mici si daca poti sugera o firmă?Multumesc.
Salut.
Eu folosesc lapte vegetal, adesea cu cocos si orez, de la The Bridge.
Multumesc.
Super delicioasă. Un succes
Tare mă bucur! Să vă fie de bine! 🙂