Sursa foto: Pexels.com

V-am întrebat dacă v-ar plăcea să fac unul sau mai multe giveaway-uri cu cărți second-hand, din biblioteca noastră. Marea majoritatea ați fost pentru această idee, așa că, în săptămânile următoare, îmi doresc să o materializez.

Despre ce este vorba? De ce giveaway-uri cu cărți second hand? 

Nu păstrez toate cărțile pe care le cumpăr (nu-mi permite spațiul). Mereu încerc să fac loc pentru cele noi. Dintre cele citite, unele le păstrez, iar pe altele le ofer. În același timp, îmi doresc să o învăț și pe Antonia să renunțe la lucrurile ei, să dăruiască mai departe din ceea ce are.

Un alt motiv ar fi sustenabilitatea. Nu e greșit să vindem/oferim lucruri folosite, în stare bună. Nu este doar un mijloc prin care putem economisi, ci și o măsură sustenabilă. Cu gesturi mici, protejăm natura, dam o nouă viață obiectelor pentru care s-au consumat resurse și reducem consumerismul.

Bineînțeles, urmele pe care unele dintre cărți le prezintă, arată că au mai fost citite, însă asta nu le împiedică să aducă bucurie în continuare. Unele cărți pot să aibă câte un colț îndoit ori câte o subliniere. E semn că am trecut pe acolo. 🙂

În total, vor fi 5 giveaway-uri cu seturi de cărți părinte-copil (o carte pentru adulți + o carte pentru copii) + o mică surpriză în fiecare pachet.

Sursa foto: Pexels.com

Cum mă înscriu la giveaway? 

Primele 3 giveaway-uri le voi publica pe pagina de Facebook a blogului, iar următoarele 2 pe pagina mea de Instagram. La fiecare giveaway trebuie să vă înscrieți separat (pe măsură ce vor fi publicate) și să urmați pașii indicați la fiecare postare. Dacă vă abonați paginilor, veți primi o notificare pentru fiecare postare în parte. Giveaway-urile le voi publica începând de mâine, 2 aprilie, câte unul în fiecare săptămână.

Cum se face extragerea? Dar livrarea? 

Extragerile le voi face cu ajutorul unui tool numit Random Comment Picker, însă țin să-i descurajez pe cei care doar cu asta se ocupă, cu înscrierea la diverse concursuri, și să-i încurajez pe cei care mă urmăresc de ceva vreme.

Coletele le voi expedia prin poștă. Pentru a putea face acest lucru, am nevoie de datele voastre de contact (vor fi folosite doar pentru expedierea coletului). Premiile se vor expedia doar pe teritoriul României.

Vă stau la dispoziție dacă aveți alte întrebări.

Sper ca aceste giveaway-uri să vă aducă bucurie.

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *