Editura Casa am descoperit-o pe la începutul acestui an, odată cu seria de cărţi „Junior”. Tot atunci am aflat că ei deţin şi îndrăgita colecţie de cărţi pentru copii „Hoinari prin anotimpuri”, dar şi titlurile cu deja celebra Conni. Pe blog, v-am povestit despre colecţia „Junior”, despre titlurile pe care noi le avem. De curând, v-am spus că această colecţie s-a mărit cu încă 2 titluri şi v-am sfătuit să rămâneţi cu ochii pe blog, pentru că urmează o surpriză pentru cei care mă citesc. Şi să ştiţi că surprizele nu se termină aici. 🙂

 

Giveaway

Am făcut echipă cu Editura Casa pentru un giveaway pe care eu îl consider pentru părinţi şi pitici. Cei mici primesc ultimele două titluri din colecţia „Junior”, „Acesta sunt eu şi acela eşti tu” şi „Ce culoare este aceasta?”, iar mamele îşi vor putea scrie reţetele favorite într-o agendă specială, structurată pe capitole: aperitive, supe și ciorbe, feluri principale și deserturi. Fiecare capitol are o rețetă propusă, dar și multe pagini liniate care așteaptă să fie completate cu rețete tradiţionale ori moderne, auzite de la cunoscători sau adaptate de posesoarea (sau de posesorul) acestui jurnal gastronomic. M-am adresat mămicilor, dar nu excludem nici tăticii.

 

Mecanismul giveaway-ului

Ce trebuie să faceţi pentru a vă înscrie la acest giveaway?

  • Să-mi spuneţi care este cartea preferată a copilului vostru şi dacă aveţi cărţi de la Editura Casa (care?) . Vă rog să-mi lăsaţi comentariile într-un singur loc, pe pagina de Facebook a blogului, la postarea cu acest articol. Opţional, puteţi eticheta unul sau mai mulţi prieteni care ştiţi că mă citesc şi le-ar plăcea să primească în dar aceste titluri.
  • Giveaway-ul se încheie marţi dimineaţa, 5 noiembrie , la ora 10:00. 
  • Câştigătorul îl voi extrage marţi, pe 5 noiembrieprin Random Comment Picker.
  • Produsele vor fi expediate doar pe teritoriul României (de Editura Casa).
  • Câştigătorul va primi un mesaj din partea mea şi va trebui să îmi furnizeze adresa de livrare. În cazul în care nu am un răspuns din partea norocosului până joi, 7 noiembrie, voi fi nevoită să extrag un nou nume.

 

Mult succes tuturor!

 

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *