Salut!

Sunt Flavia, mamă, soție, fiică, prietenă, posesoare de job full-time și autoare de blog. Antonia, fetița mea, este “declanșatorul” multor schimbări din viața mea, atât pe plan personal, cât și profesional, omul care mă motivează să găsesc un echilibru în ceea ce fac.

Sunt un om dinamic de când mă știu, curios, căruia îi plac provocările. Și, până acum, am avut câteva. Nu am avut niciodată 2 job-uri în același domeniu. Am crescut în 3 orașe ale Transilvaniei (pe toate le numesc acasă). M-am mutat în Luxemburg din iubire pentru omul care astăzi îmi este soț. Ne-am întors acasă, la Cluj, de mână, tot din iubire. Experiențele mele, bune sau mai puțin bune, au contribuit la construirea omului care sunt astăzi, așa că n-o regret pe niciuna. 😊

Am început să scriu pe noidoisibebe.ro în anul 2015, după nașterea Antoniei, când aveam nevoie să mă simt utilă, să-mi ocup mintea și cu alte lucruri decât cele specifice unei mame în concediu de maternitate. Lucrurile au ajuns mai departe decât am crezut eu că pot ajunge și, în 2021, am decis că e momentul să fac o schimbare, noidoisibebe.ro să devină flaviahirișcău.ro. Aveam nevoie de un spațiu și un nume care să mă reprezinte așa cum sunt astăzi.

Scriu despre:

  • experiențele noastre de părinți, activități cu copiii, educație, etc. Nu-s vreo atotștiutoare, așa că, acolo unde este cazul, articolele sunt documentate, iar sursele citate;
  • mâncare. Gătesc destul de mult și vă împărtășesc experimentele mele culinare;
  • cărțile pe care le citim și jocurile care ne plac;
  • locurile pe care le descoperim;
  • produsele și serviciile pe care le încercăm;
  • viața de zi cu zi, cum se vede ea din unghiul nostru, cu bune, cu mai puțin bune, cu provocări, cu zile gri și zile roz, despre ce ne place și ce ne place mai puțin.

Scriu sincer. Scriu pentru a ajuta, a împărtăşi din ceea ce ştiu, pentru a oferi idei şi un strop de inspiraţie.

Ce ar mai fi de zis despre mine?

Cred în respect, altruism, empatie și bun simț. Cred că omul cât trăiește învață.

Cred că fiecare om poate face diferența prin ceea ce este, prin ceea ce alege să fie.

Îmi plac oamenii sinceri și optimiști.

Dacă ai vreo curiozitate despre mine, dacă vrei să-mi împărtășești ceva ori dacă vrei să discutăm despre o posibilă colaborare, mă găsești pe Instagram și Facebook sau îmi poți scrie la salut@flaviahiriscau.ro.

Te invit să intri, să ne cunoaştem şi să „răsfoieşti” paginile blogului. Te aştept cu drag să te întorci ori de câte ori îţi va face plăcere.