Horațiu Mălăele spunea așa: „Copilăria este cadoul pe care ni-l dă viața”. Suntem niște norocoși, noi, părinții. Viața ne oferă cadoul copilăriei noastre ca apoi, la maturitate, părinți fiind, să ne bucurăm de copilăria copiilor noștri, să o retrăim pe a noastră, să reînvățăm să sărbătorim această perioadă minunată a vieții.

 

 

Voi ce faceți de 1 iunie? Cum alegeți să sărbătoriți copilăria? Dacă nu aveți un plan bine stabilit de Ziua Copilului, vă dau o idee. Ea implică daruri, jocuri și multă bucurie.

De 1 iunie, între orele 10:00 și 13:00, Centrul Comercial Auchan Iris Cluj a pregătit un program plin de activități creative și distractive dedicate întregii familii. Cluburi de dans și fotbal, școli de balet și centrul de pregătire muzicală vor susține spectacole de dans sportiv, balet, canto și fotbal. Evenimentele le găsiți aici. Dacă vă ajută să vă organizați mai bine, vă las mai jos programul evenimentelor:

10:00-10:30 – Clubul de dans „Diamond dance” (dans sportiv)

10:30-11:00 – Centrul de pregătire muzicală „ARS Cantus” (cor vocal)

11:00-11:30 – Școala de balet „Pirouette” (balet)

11:30-12:30 – Școala de dans „Crystal Dance” (street dance)

12:30-13:00 – Clubul de fotbal „Juniorul” (fotbal)

 

Și asta nu e tot. Cei de la Auchan au creat un joc online, care constă în rezolvarea unui puzzle interactiv. Îl găsiți aici. Cei care rezolvă puzzle-ul intră automat în tragerea la sorți pentru unul din cele 2 vouchere de 200 de lei. Acestea se pot cheltui în magazinul Pepco din galeria Auchan Iris.

 

Deci, ce planuri aveți de 1 iunie? 🙂

 

„Copilăria nu este de la naștere până la o anumită vârstă, iar la o anumită vârstă copilul a crescut și ia toate lucrurile copilărești și le pune la o parte. Copilăria este regatul unde nu moare nimeni.” (Stephenie Meyer)

 

Photo by Senjuti Kundu on Unsplash

 

 

Dacă găsiţi pe blog articole interesante de citit, nu le ţineţi doar pentru voi :), daţi like paginii de Facebook şi/sau abonaţi-vă la newsletter-ul blogului pentru a nu pierde ultimele articole. Încerc să fiu prezentă şi pe Pinterest şi Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *